Direct contact via: 0909-1962

Via uw account:

 (Nederland) 020-2146035
 (Belgie) 02-8084563

Bellen met credits
Bestel uw Transmediums Credits:
Klik hier

U over ons

 • Contact met Medium Hugo Een healing bij Hugo gehad. Hij is efficiënt, direct, no nonsens. Voelt goed aan. Ik ben weer in mijn balans aan het raken, mijn huis is weer schoon en voelt weer goed aan. Verder heeft hij me tips gegeven voor mijn spirituele ontwikkeling. Fijn om contact met een ervaren en uitstekend medium te hebben. Zeker een aanrader.

  ♥♥♥♥♥ 4/5
   

  Hélène
 • Contact met Medium Hans Hans, ik zou je laten weten of ik inderdaad werk zou vinden. En wat denk je? Ik heb een week na ons gesprek weer werk gevonden. Hoe kon jij dit nou weten? Fantastisch van jou. Je bent de beste.

  ♥♥♥♥♥ 4/5
   

  Bibi
 • Contact met Medium Johanna. Lieve johanna ben ik blij dat ik je weer terug vind je hebt me altijd zo goed geholpen en al je voorspellingen zijn uitgekomen ik wens jou zoveel liefde en geluk toe in al wat je doet   ♥♥♥♥♥ 5/5

  Diana Ferrante
 • Contact met Medium Joop na 45 jaar heeft iemand nog nooit de waarheid gezien deze man na 1o seconden. Bingo wat een positieve man.   ♥♥♥♥♥ 5/5

  Martijn
 • Contact met Medium Azara. Hevige gevoelens voor mijn liefde van mijn leven, ook al had hij voor haar gekozen. Toen ik tijdens de vakantie hoorde dat zij de relatie beeindigde , kon ik mijn gevoel voor hem niet langer onderdrukken. We zijn nu bij elkaar. Dank voor alle steun en fijne gesprekken en juiste voorspellingen. Ik bel je zeker nog eens. Liefs Romy

  ♥♥♥♥♥ 5/5

  Romy

Start typing and press Enter to search