Direct contact via: 0909-1962

Via uw account:

 (Nederland) 020-2146035
 (Belgie) 02-8084563

Bellen met credits
Bestel uw Transmediums Credits:
Klik hier

U over ons

 • Contact met Medium Alisha. Alisha is zo goed alles wat ze zegt komt uit. Precies tot in detail. Ik heb dagelijks contact met alisha. Elke keer wel wat nieuws en meer informatie. Daar buiten is ze heel erg lief en leuk om mee te praten. Ze is een echte topper en zeker je geld waard. Je kan alles aan haar vragen en niks is te gek. Heel duidelijke consulten. Ben echt blij dat ik haar heb gevonden voor extra begeleiding in mijn leven en het is super gezellig met haar. ♥♥♥♥♥ 5/5

  Zoë
 • Contact met Medium Carolina.

  Op alles weet ze een antwoord en legt alles heel goed uit. Voor mij is nou alles duidelijk dankjewel!
  ♥♥♥♥♥ 5/5

  Liesbeth
 • Contact met Medium Joop na 45 jaar heeft iemand nog nooit de waarheid gezien deze man na 1o seconden. Bingo wat een positieve man.   ♥♥♥♥♥ 5/5

  Martijn
 • Contact met Medium Johanna. Dank je wel Johanna voor de goede raad, de fijne gesprekken, het luisterend oor en de nooit aflatende positiviteit die je doorgeeft. Warm en van harte aanbevolen! ♥♥♥♥♥ 5/5

  Veerle
 • Contact met Medium Azara. Hevige gevoelens voor mijn liefde van mijn leven, ook al had hij voor haar gekozen. Toen ik tijdens de vakantie hoorde dat zij de relatie beeindigde , kon ik mijn gevoel voor hem niet langer onderdrukken. We zijn nu bij elkaar. Dank voor alle steun en fijne gesprekken en juiste voorspellingen. Ik bel je zeker nog eens. Liefs Romy

  ♥♥♥♥♥ 5/5

  Romy
 • Contact met Medium Stella.

  Dit is een bijzondere vrouw. Heb regelmatig contact met Paragnost Stella. Alles wat ze tot nu toe gezegd heeft en voorspeld heeft is uitgekomen, ze weet precies te zeggen wat er in je leven gaande is. Ben zeer blij met haar. Een eerlijke en een oprechte vrouw.
  ♥♥♥♥♥ 5/5

  Faith
 • Contact met Medium Cees

  Wat een topper. Zuiver, duidelijk en heel eerlijk. Echt een consult waar je iets aan hebt!
  ♥♥♥♥♥ 5/5
  Eli
 • Contact met Medium Johanna  

  Johanna echt een zeer lieve vrouw ik heb al heel lang contakt met haar ik praat dan over ruim ander half jaar ik kan echt alles tegen haar zeggen ik heb er zelf nu geen woorden voor maar zo als zei is echt een warm hart voor dat ik naar me werk ga kijk ik altijd even en krijg een echt warm gevoel met volle enercie en daar zeg ik niets verkeerts mee
  ♥♥♥♥♥ 5/5

  Gerard Wijke
 • Contact met Medium Hans Hans, ik zou je laten weten of ik inderdaad werk zou vinden. En wat denk je? Ik heb een week na ons gesprek weer werk gevonden. Hoe kon jij dit nou weten? Fantastisch van jou. Je bent de beste.

  ♥♥♥♥♥ 4/5
   

  Bibi
 • Contact met Medium Stella.

  Vele malen contact gehad met Stella. Het is een bijzondere en een oprechte, eerlijke paragnost. Alles wat ze voorspeld heeft is tot nu toe uitgekomen. Altijd als ik haar gesproken hebt geeft het me een fijne en een goed gevoel. Liefs😙
  ♥♥♥♥♥ 5/5

  Anoninem S
 • Contact met Medium Johanna. Lieve johanna ben ik blij dat ik je weer terug vind je hebt me altijd zo goed geholpen en al je voorspellingen zijn uitgekomen ik wens jou zoveel liefde en geluk toe in al wat je doet   ♥♥♥♥♥ 5/5

  Diana Ferrante
 • Contact met Medium Johanna.

  Lieve Johanna, wederom een consult van je gehad. Alles zo helder en duidelijk hoe je mij de inzichten geeft. Weet dat je in alle eerlijkheid de dingen benoemd en zo hoort het ook. Het is doel van het bestaan van de mens. Zo fascinerend. Bedankt voor het mooie consult. Echt een van de weinige die het allemaal voor mij verduidelijkt.
  ♥♥♥♥ 4/5
  Cees
 • Contact met medium Sukran Wat een geweldig medium, alles wat ze heeft gezegd is uitgekomen. De dingen waar ik niet in geloofde is uitgekomen, je bent een topper. ♥♥♥♥♥ 5/5

  Claudia
 • Contact met Medium Johanna   Lieve Johanna, ben blij dat je mij altijd bijstaat als het niet lekker loopt. zeker nu in onze relatie betrefd ook qua ziekte. Jou advies en je zuiverheid geven mij kracht en het vertrouwen. Daar hou ik mij aan vast. Je benmt puur en zuiver en praat niet naar je mond. Bedankt voor alles en je gaat me zeker snel horen. ♥♥♥♥♥ 5/5

  Cees
 • Contact met Medium Hugo Een healing bij Hugo gehad. Hij is efficiënt, direct, no nonsens. Voelt goed aan. Ik ben weer in mijn balans aan het raken, mijn huis is weer schoon en voelt weer goed aan. Verder heeft hij me tips gegeven voor mijn spirituele ontwikkeling. Fijn om contact met een ervaren en uitstekend medium te hebben. Zeker een aanrader.

  ♥♥♥♥♥ 4/5
   

  Hélène
 • Contact met Medium Johanna  

  Wat een geweldig consult heb ik genoten van Johanna, er is me veel aangereikt, ook waarvan ik niet wist dat het bestond, of me er niet van bewust was. Wat ik ook merkte na het gesprek, mijn energie stroomde beter. Mijn consult begon met een heel andere vraag, en datgene gebeurde wat juist voor mij erg belangrijk was om weer verder te gaan. En de vraag die ik stelde in het begin kwam ook ruimschoots aanbod, maar de inhoud van de vraag was voor in een latere periode, wat ik ook heel goed begrijp uiteindelijk. Heel erg bedankt lieve Johanna, graag neem ik weer contact met je op mocht ik nog/weer vragen hebben. Je bent een echte aanrader, gewoon bellen zou ik zeggen, U zult ervaren wat ik heb ervaren.
    ♥♥♥♥♥ 5/5

  Hannie

Start typing and press Enter to search