Direct contact via: 0909-1962

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland (Nederland)
020-2146035
 (Belgie) 02-8084563

Bellen met credits
Bestel uw Transmediums Credits:
Klik hier

Topconsulenten

Voor spiritueel advies kunt u terecht bij de topconsulenten van Transmediums.nl. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld liefde, werk of spirituele groei. Al onze topconsulenten zijn vooraf gescreend. Zo weet u zeker dat u contact heeft met erkende en betrouwbare mediums en paragnosten.U kunt contact opnemen met een topconsulent naar keuze. Bekijk alle consulenten en bepaal welk medium u bellen wilt.

Hoe kan ik een topconsulent bellen?

Indien u een consulent wilt bellen, kunt u voor direct contact het volgende telefoonnummer gebruiken: 0909-1962 (€0,90 per minuut). U kunt ook een account aanmaken en bellen via Transmediums Credits. U kunt in Nederland dan bellen naar 020-2146035 en in België naar 02-8084563 (10% goedkoper). Vervolgens kunt u al uw vragen voorleggen aan deze consulent. Uiteraard bepaalt u zelf wanneer het gesprek wordt beëindigd.

De kenmerken van de topconsulenten van Transmediums

De topconsulenten van Transmediums zijn veelal mediums die ook paragnost zijn. Zij kunnen uw vragen beantwoorden of contact leggen met een overleden dierbare aan de hand van onder andere kaartlegging, channeling en fotoreading. Het advies is altijd eerlijk en betrouwbaar. Uitspraken op medisch vlak worden niet gedaan. Uiteraard zijn onze consulenten er ook als luisterend oor.

Om er zeker van te zijn dat de consulenten van Transmediums daadwerkelijk topconsulenten zijn, worden zij altijd vooraf gescreend.

De voordelen van Transmediums.nl

Naast gescreende en betrouwbare topconsulenten kunt u bij Transmediums.nl ook rekenen op een helder tarief. De tarieven van een gesprek zijn vooraf duidelijk en u bepaalt zelf hoe lang u met een consulent spreekt. Daarnaast biedt Transmediums ook een grote diversiteit aan mogelijkheden. Zo maken de consulenten gebruik van onder andere astrologie, channeling, kaartlegging, numerologie en dergelijke. Wilt u vaker contact met een topconsulent? Dan bieden wij de optie om met Transmediums Credits tot 10% goedkoper met een consulent te bellen. Daarnaast kunt u op Transmediums.nl ook terecht voor een gratis daghoroscoop of tarot kaartlegging.

Vragen over onze topconsulenten?

Mocht u nog vragen hebben over het bellen van topconsulenten van Transmediums, vul dan gerust ons contactformulier in. Direct contact met een consulent? Bel dan naar 0909-1962 of met credits naar 020-2146035 en krijg direct spiritueel advies van onze topconsulenten.

Cornelia

Cornelia
 Beschikbaar
Dag beste mensen mijn naam is Cornelia ..Er zijn geen rare vragen en al uw vragen worden snel en oplossingsgericht beantwoord.
Super empatisch hedervoelend medium/paragnost, ook voor dieren.
Engelenkaarten, I Tjing, Pendel, heling op afstand.
Zielsverwantschappen/Tweelingzielen.
Spirituele coaching en voedingsadvies.
Entiteiten, magie, ghostbusting
English, Francais, Deutsch

BOX-08
Tel: 0909-1962

johanna

johanna
 Beschikbaar

Medium en Paragnoste leg de kaarten bekend met stemanalyse, chakrareading, healing, droomanalyse, gezondheidscoach, helderhorend, helderruikend, heldervoelend, helderwetend nummerologie, spiegelogie, sturing met karma en helderziend...  U kunt bij mij terecht met al uw vragen. 

 


BOX-11
Tel: 0909-1962

hans

hans
 Beschikbaar

Merk je dat je vastloopt in je dagelijkse leven en ben je op zoek naar antwoorden? Ik werk met OSHO ZEN TAROT kaarten en ben helder wetend, helder voelend en sterk intuïtief. Je bent welkom met al je vragen op alle levensgebied, met name relatie, seksualiteit en geaardheid. En ook vragen over vriendschappen, werk en inkomen. Mede door mijn grote levenservaring kan ik je helpen tot de kern van je problematiek te komen. Ik bied je graag de helpende hand.
Hartelijke groet,
Hans


BOX-23
Tel: 0909-1962

carolina

carolina
 Beschikbaar

Hallo lieve mensen, Ik ben paragnoste mijn naam is Carolina. Ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend. Met deze gave geef ik advies op alle levensvragen oa Liefde, Werk, Relatie. Aldoende in ons gesprek stem ik mij af op je energie, waardoor ik zo goed mogelijk antwoord kan geven op je vragen.
Zoals ik zeg " Accepteer wat je niet kunt veranderen. En verander wat je niet kunt accepteren". Welkom en veel liefs Carolina


BOX-14
Tel: 0909-1962

azara

azara
 Beschikbaar

Erkend Helderziend, heldervoelend medium en paragnoste ik kijk naar je verleden, heden en toekomst daarnaast leg ik ook verschillende orakel en lenormand kaarten  tevens lees ik ook foto's.
Ik ben geboren met deze gave en wordt begeleid door mijn gidsen om u te helpen.
U kunt met al uw levens vragen en problemen bij mij terecht ook bied ik u een luisterende oor in u moeilijke tijden.

Liefs,

Azara


BOX-09
Tel: 0909-1962

christian

christian
 Beschikbaar
Erkend paragnost en medium. Vanuit liefde jou alle hulp bieden is mijn uitgangspunt. Ik geef je inzicht en antwoord op al je levensvragen. Liefde, relatie, gezondheid, juridische kwesties, contact met overledenen, droomuitleg, hondenfluisteren, enz. Kaartlegging is mogelijk, maar vaak niet nodig. Coaching, therapie en begeleiding..

BOX-26
Tel: 0909-1962

Merel

Merel
 Beschikbaar
Zeer deskundig op het gebied van relaties. Ze geeft inzicht in al uw levensvragen in liefde, werk, zaken, partnerrelaties en huwelijken. Doordat ze in contact staat met het Universum, kan zij u helpen met het verbeteren van uw situatie of het oplossen van een probleem. Via haar gidsen mag ze boodschappen doorgeven die voor u belangrijk zijn. Ze legt kaarten en gebruikt de pendel ...

BOX-10
Tel: 0909-1962

Alisha

Alisha
 Afwezig

Erkend Medium spreekt Nederlands, Surinaams en Engels. Kaartlegster, Heldervoelend, Helderwetend, Liefde, Relatie & Financiën. Ik ben ook gespecialiceerd in foto lezen. U kunt met al uw vragen bij mijn terecht. d.m.v. mijn  gidsen, intuitie en 6e zintuig  beantwoord ik al  uw vragen.  Groetjes Alisha


BOX-04
Tel: 0909-1962

simon

simon
 Afwezig
Geboren helderziende, vierde generatie. Ik help je bij al je vragen en ben eerlijk! Ik zeg niet wat je wilt horen maar wat je moet horen. Ik spreek Nederlands, Engels en Spaans. 
Over de hele wereld met name Engeland en Amerika heb ik les gegeven in mediumschap en aura lezen. 
Je kunt mij bellen voor diverse vragen, niets is mij vreemd en vanuit liefde is alles mogelijk. Ik hoop je snel te mogen begroeten!
 
Liefs, Simon

BOX-24
Tel: 0909-1962

joop

joop
 Afwezig

Hallo, ik ben Joop en werk ruim 30 jaar als helderziende therapeut. Ik ben een bekende in het land en vermeld in diverse media. Ook bezit ik de gave contact te maken met overledenen en geef antwoord op al je vragen over relatie, verleden, heden en toekomst. Graag wil ik je behulpzaam zijn met al je vragen.

Liefste groeten.

Joop


BOX-20
Tel: 0909-1962

Daisy

Daisy
 Afwezig

Hoi lieve mensen mijn naam is Daisy, ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend medium.. Voor vragen over relatie, werk, verleden, heden en de toekomst bent u bij mij op het goeie adres mijn waarnemingen doe ik doormiddel van tarotkaarten.. Zit jou ook wat dwars en weet je het even niet meer.. Neem dan contact met mij op om samen tot een oplossing te komen.. Veel liefs Daisy...


BOX-21
Tel: 0909-1962

ayla

ayla
 Afwezig

Ik ben Ayla ik ben een helderwetend en heldervoelend medium die ook Lenormandkaart leggingen doet. Ik werk op intuïtie en kan vragen met betrekking tot relatie, liefde en werk gericht beantwoorden. Mijn specialisaties gebruik ik ook voor vragen over de toekomst. Ik heb een luisterend oor voor de bellers. Liefste groetjes, Ayla..


BOX-18
Tel: 0909-1962

madeliefje

madeliefje
 Afwezig

Hallo ik ben Medium Madeliefje, ik ben helderziend, helderhorend, hoog intuatief en leg diverse kaarten o.a. lenormand, tarot en de engelenkaarten.. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over liefde, relatie, werk, verleden, heden en de toekomst. Zit jou ook wat dwars en weet je het even niet meer neem dan contact met mij op.. Groetjes Madeliefje


BOX-30
Tel: 0909-1962

Sukran

Sukran
 Afwezig

Helderziend, heldervoelend medium paragnoste ik kijk middel van koffiedik naar je verleden, heden en toekomst daarnaast leg ik ook verschillende orakel en lenormand kaarten u kunt met al uw levens vragen bij mij terecht geen vraag is mij te veel. Mijn specialiteiten zijn koffiedik kijken, kaart leggen ,lezen van fotos, reiki vanaf afstand, helen vanaf afstand en reinigen van zwarte magie..


BOX-07
Tel: 0909-1962

aisa

aisa
 Afwezig

Niet weten wat de volgende stap is? Vastgelopen in relatie/werk? Niet weten wat je doel hier is? Negatieve energie om je heen of energie van je gepikt? Voel je ondersteunt met direct advies voor het hier en nu en terug in jouw eigen balans in jouw eigen energie.

Aisa is geboren met haar gaves.

_ Werkt met Engelen, Aardsengelen en natuurengelen.

_ Specialist in geven advies voor wat NU het belangrijkste is

_ Magnetiseren en healing

_ Lenormand Kaarten


BOX-06
Tel: 0909-1962

brenda

brenda
 Afwezig

Terug van weggeweest Brenda de paragnost. Ik ben gespecialiseerd in Lenormand kaartleggingen en heb een eigen kaartdekking die ik ook leg. Hieruit kan ik halen wat er in u leven speelt en wat er gaat komen omtrent liefde, werk  en meer. Ook kan ik uw helpen met betrekking tot het spirituele leven aangezien ik hier veel van weet. Groetjes Brenda ..


BOX-17
Tel: 0909-1962

stella

stella
 Afwezig

Welkom! Mijn naam is Stella, Ik ben een heldervoelend tweelingziel relatie-coach. Ik laat mij leiden door mijn intuïtie en mijn gevoel. Heb je vragen over bijvoorbeeld (problemen met de) liefde, tweelingzielen of "het Ego"? Dan kan ik me invoelen op jou en je vraag of probleem en ik kan eventueel ook een kaartlegging ter bevestiging voor je doen. Voor een "gewone" fotolezing of een Aura-lezing via een foto kun je ook bij mij terecht.Uiteraard is geen vraag mij te vreemd. Zit je met bepaalde kwesties waar je toch graag over wilt praten? Dan mag je me altijd aanspreken.Ik zal je altijd met warmte en licht een duidelijk antwoord proberen te geven.
Groetjes, 
Stella


BOX-13
Tel: 0909-1962

Tivan

Tivan
 Afwezig

Erkend Medium, Paragnost, Heldervoelend en Helderwetend Beschikt Over Magische Krachten.. Bekend van tv en radio.. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over de liefde, toekomst, werk, leg contact met overledene en bekend met alle soorten magie.. Geen enkel vraag is vreemd..


BOX-02
Tel: 0909-1962

quashee

quashee
 Afwezig

Lieve mensen,
Heeft u algemene of directe vragen,zit u ergens mee en/of bent u ten einde raad dan kunt u bij mij terecht met al uw vragen. Met behulp van de Lenormandkaarten en ook de Tarot kan ik u op weg helpen. Heeft u alleen een luisterend oor nodig dan ben ik er ook voor u. vriendelijke groetjes. Quashee


BOX-15
Tel: 0909-1962

sharity

sharity
 Afwezig

Trancemedium Paragnoste geeft inzicht en antwoord op al uw levensvragen dmv afstemmen op uw energie/ via naam en geboortedatum.
Kaartlegging/ fotoreading


BOX-03
Tel: 0909-1962

Start typing and press Enter to search