Telefoonnummer Nederland Direct uit Nederland:
0909-1962
Telefoonnummer België Direct uit Belgie:
0907-37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland  +31 (0)10-2005002

Telefoonnummer België  +32 (0)2-2904509

Opwaarderen

Bellen met credits
Bestel uw Transmediums Credits:
Klik hier

Voor spiritueel advies kunt u terecht bij de topconsulenten van Transmediums.nl. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld liefde, werk of spirituele groei. Al onze topconsulenten zijn vooraf gescreend. Zo weet u zeker dat u contact heeft met erkende en betrouwbare mediums en topparagnosten. U kunt contact opnemen met een topconsulent naar keuze. Bekijk alle consulenten en bepaal welk medium u bellen wilt.

Hoe kan ik een topconsulent bellen?

Indien u een consulent wilt bellen, kunt u voor direct contact het volgende telefoonnummer gebruiken: 0909-1962 (€0,90 per minuut). U kunt ook een account aanmaken en bellen via Transmediums Credits. U kunt in Nederland dan bellen naar 010-2005002 en in België naar 02-2904509 (10% goedkoper). Vervolgens kunt u al uw vragen voorleggen aan deze consulent. Uiteraard bepaalt u zelf wanneer het gesprek wordt beëindigd.

De kenmerken van de topconsulenten van Transmediums

De topconsulenten van Transmediums zijn veelal mediums die ook paragnost zijn. Zij kunnen uw vragen beantwoorden of contact leggen met een overleden dierbare aan de hand van onder andere kaartlegging, channeling en fotoreading. Het advies is altijd eerlijk en betrouwbaar. Uitspraken op medisch vlak worden niet gedaan. Uiteraard zijn onze consulenten er ook als luisterend oor.

Om er zeker van te zijn dat de consulenten van Transmediums daadwerkelijk topconsulenten zijn, worden zij altijd vooraf gescreend.

De voordelen van Transmediums.nl

Naast gescreende en betrouwbare topconsulenten kunt u bij Transmediums.nl ook rekenen op een helder tarief. De tarieven van een gesprek zijn vooraf duidelijk en u bepaalt zelf hoe lang u met een consulent spreekt. Daarnaast biedt Transmediums ook een grote diversiteit aan mogelijkheden. Zo maken de consulenten gebruik van onder andere astrologie, channeling, kaartlegging, numerologie en dergelijke. Wilt u vaker contact met een topconsulent? Dan bieden wij de optie om met Transmediums Credits tot 10% goedkoper met een consulent te bellen. Daarnaast kunt u op Transmediums.nl ook terecht voor een gratis daghoroscoop of tarot kaartlegging.

Vragen over onze topconsulenten?

Mocht u nog vragen hebben over het bellen van topconsulenten van Transmediums, vul dan gerust ons contactformulier in. Direct contact met een consulent? Bel dan naar 0909-1962 of met credits naar 010- 2005002 en krijg direct spiritueel advies van onze topconsulenten.

Start typing and press Enter to search