Direct contact via: 0909-1962

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland (Nederland)
020-2146035
 (Belgie) 02-8084563

Bellen met credits
Bestel uw Transmediums Credits:
Klik hier

Voor spiritueel advies kunt u terecht bij de topconsulenten van Transmediums.nl. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld liefde, werk of spirituele groei. Al onze topconsulenten zijn vooraf gescreend. Zo weet u zeker dat u contact heeft met erkende en betrouwbare mediums en topparagnosten. U kunt contact opnemen met een topconsulent naar keuze. Bekijk alle consulenten en bepaal welk medium u bellen wilt.

Hoe kan ik een topconsulent bellen?

Indien u een consulent wilt bellen, kunt u voor direct contact het volgende telefoonnummer gebruiken: 0909-1962 (€0,90 per minuut). U kunt ook een account aanmaken en bellen via Transmediums Credits. U kunt in Nederland dan bellen naar 020-2146035 en in België naar 02-8084563 (10% goedkoper). Vervolgens kunt u al uw vragen voorleggen aan deze consulent. Uiteraard bepaalt u zelf wanneer het gesprek wordt beëindigd.

De kenmerken van de topconsulenten van Transmediums

De topconsulenten van Transmediums zijn veelal mediums die ook paragnost zijn. Zij kunnen uw vragen beantwoorden of contact leggen met een overleden dierbare aan de hand van onder andere kaartlegging, channeling en fotoreading. Het advies is altijd eerlijk en betrouwbaar. Uitspraken op medisch vlak worden niet gedaan. Uiteraard zijn onze consulenten er ook als luisterend oor.

Om er zeker van te zijn dat de consulenten van Transmediums daadwerkelijk topconsulenten zijn, worden zij altijd vooraf gescreend.

De voordelen van Transmediums.nl

Naast gescreende en betrouwbare topconsulenten kunt u bij Transmediums.nl ook rekenen op een helder tarief. De tarieven van een gesprek zijn vooraf duidelijk en u bepaalt zelf hoe lang u met een consulent spreekt. Daarnaast biedt Transmediums ook een grote diversiteit aan mogelijkheden. Zo maken de consulenten gebruik van onder andere astrologie, channeling, kaartlegging, numerologie en dergelijke. Wilt u vaker contact met een topconsulent? Dan bieden wij de optie om met Transmediums Credits tot 10% goedkoper met een consulent te bellen. Daarnaast kunt u op Transmediums.nl ook terecht voor een gratis daghoroscoop of tarot kaartlegging.

Vragen over onze topconsulenten?

Mocht u nog vragen hebben over het bellen van topconsulenten van Transmediums, vul dan gerust ons contactformulier in. Direct contact met een consulent? Bel dan naar 0909-1962 of met credits naar 020-2146035 en krijg direct spiritueel advies van onze topconsulenten.

morningstar

morningstar
 Beschikbaar

Ik ben Morningstar. Ik ben een lightworker. Ik heb als levensmissie u heling, troost en inzichten te bieden. Ik ben hoogsensitief, heldervoelend en helderwetend.Daarbij heb ik zoveel levenservaring dat ik mee kan denken en invoelen op de problematiek in bijna elke levensgebied. Daarom ook mijn studie als Lifecoach. I also speak fluent English. LOVE & LIGHT ♥️🌞


BOX-31
Tel: 0909-1962

stella

stella
 Beschikbaar

Welkom lieve mensen! Mijn naam is Stella, Paragnost en Paranormaal genezer tevens  helderziend helderwetend en heldervoelend. Ik gebruik mijn gave om u in het leven de juiste keuze te laten maken.  Ik laat mij leiden door mijn intuïtie en zesde zintuig en ik geef u antwoord op al uw vragen en/of gewissen. Heeft u vragen over Liefde, Financieel, Het Ego, Zielsverwanten en meer... niks is gek of raar zolang je maar de juiste antwoord krijgt op je vraag. 

Ik kan eventueel ook een kaartlegging ter bevestiging voor u doen. Voor een "gewone" fotolezing of een Aura-lezing via een foto kunt u ook bij mij terecht. Zit u met bepaalde kwesties waar u toch graag over wil praten? Dan mag u me altijd aanspreken.Ik zal u altijd met warmte en licht een duidelijk antwoord proberen te geven.

Voelt u zch depressief en u weet niet waar het vandaan komt? Ik kan u hiermee helpen. Tevens geef ik positieve energie tijdens ons gesprek, want aan het einde van ons gesprek voelt u zich een stuk opgeluchter.  

Ook mensen die ziek zijn en graag hierover willen praten om hetgeen verdraagzamer te maken. Schroom niet en ervaar de ENERGIE je die vanuit mij krijgt om verder te kunnen of situaties te accepteren zoals die zijn!


Groetjes, 
Stella


BOX-13
Tel: 0909-1962

quashee

quashee
 Beschikbaar

Lieve mensen,
Heeft u algemene of directe vragen,zit u ergens mee en/of bent u ten einde raad dan kunt u bij mij terecht met al uw vragen. Met behulp van de Lenormandkaarten en ook de Tarot kan ik u op weg helpen. Heeft u alleen een luisterend oor nodig dan ben ik er ook voor u. vriendelijke groetjes. Quashee


BOX-15
Tel: 0909-1962

christian

christian
 Beschikbaar
Erkend paragnost en medium. Vanuit liefde jou alle hulp bieden is mijn uitgangspunt. Ik geef je inzicht en antwoord op al je levensvragen. Liefde, relatie, gezondheid, juridische kwesties, contact met overledenen, droomuitleg, hondenfluisteren, enz. Kaartlegging is mogelijk, maar vaak niet nodig. Coaching, therapie en begeleiding..

BOX-26
Tel: 0909-1962

lucia

lucia
 Beschikbaar

Welkom.
Ik ben Lucia,breed geintereseerd,en hoop voor U wat te kunnen betekenen.
Ik heb veel levenservaring,voel goed de mensen aan en help ze graag.
Ik kijk graag in de toekomst maar ook in het verleden.
Heeft U gedroomd en wilt U een verklaring?Ik leg het graag uit.
En natuurlijk ben ik er ook voor een luisterend oor.
Bel me gerust.


BOX-20
Tel: 0909-1962

dunya

dunya
 Beschikbaar

Welkom! Ik ben Dunya. Ik spreek Nederlands en Engels. Betrouwbaar spiritueel coach, helderwetend, kaartenlegging, sterke intuïtie,droomanalyse. Met behulp van mijn Lenormand kaarten probeer ik helder advies te geven voor allerlei situaties. Ik geef je graag nieuwe inzichten en biedt een luisterend oor. Met mijn positieve energie hoop ik u verder op weg te helpen. Liefs Dunya


BOX-03
Tel: 0909-1962

azara

azara
 Beschikbaar

Erkend Helderziend, heldervoelend medium en paragnoste ik kijk naar je verleden, heden en toekomst daarnaast leg ik ook verschillende orakel en lenormand kaarten  tevens lees ik ook foto's. 
Ik ben geboren met deze gave en wordt begeleid door mijn gidsen om u te helpen.
U kunt met al uw levens vragen en problemen bij mij terecht ook bied ik u een luisterende oor in u moeilijke tijden.

Liefs,

Azara


BOX-09
Tel: 0909-1962

Sukran

Sukran
 Beschikbaar

Helderziend, heldervoelend medium paragnoste ik kijk middel van koffiedik naar je verleden, heden en toekomst daarnaast leg ik ook verschillende orakel en lenormand kaarten u kunt met al uw levens vragen bij mij terecht geen vraag is mij te veel. Mijn specialiteiten zijn koffiedik kijken, kaart leggen ,lezen van fotos, reiki vanaf afstand, helen vanaf afstand en reinigen van zwarte magie..


BOX-07
Tel: 0909-1962

sevda

sevda
 Beschikbaar

TURKSE MEDIUM SPREEKT ALLEEN TURKS.. Kafanız karışıksa içinden çıkamadığınız sorularınız varsa ben sizin için 24 saat buradayım. Su falı, tarot, kahve, büyü bozma ve dualarla profösyönel bir çalışmayla hizmetinizdeyim.. Sevgi ve Saygılarımla Sevda..


BOX-01
Tel: 0909-1962

aliyar

aliyar
 Beschikbaar

TURKSE MEDIUM SPREEKT ALLEEN TURKS. Uzun zamandır tarot ve şaman enerjilerini okumaktayım. Holistik enerjileri yönetme yönlendirme konularındaki çalışmalarım çahakra okuma ve olumlamaları, hipofiz bezi hareket yönetimi bio enerji konularında uzmanlıklarım vardır. Sizlere yardımcı olmak için burdayım.


BOX-19
Tel: 0909-1962

Cornelia

Cornelia
 Beschikbaar
Dag beste mensen mijn naam is Cornelia ..Er zijn geen rare vragen en al uw vragen worden snel en oplossingsgericht beantwoord.
Super empatisch hedervoelend medium/paragnost, ook voor dieren.
Engelenkaarten, I Tjing, Pendel, heling op afstand.
Zielsverwantschappen/Tweelingzielen.
Spirituele coaching en voedingsadvies.
Entiteiten, magie, ghostbusting
English, Francais, Deutsch

BOX-08
Tel: 0909-1962

jale

jale
 Pauze

(SPREEKT ALLEEN TURKS) 1988 yılında başladığım ve 2000 yılından itibaren profosyonel olarak spiritüel konular üzerinde
Tarot, Su falı, Yıldızname, Numaroloji ve astorlojik destek istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Ayrıcada NLP ve Yaşam koçluğu desteğide isteğiniz üzere  verebilirim.
Büyü yada nazar olduğunu mu düşünüyorsunuz? 
Aşk hayatınızda, akrabağalarınızla yada bir İş konusunda takıldınız mı? 
Profosyonel destek istiyorsanız Jale hattın diğer ucunda...


BOX-05
Tel: 0909-1962

madeliefje

madeliefje
 Pauze

Hallo ik ben Medium Madeliefje, ik ben helderziend, helderhorend, hoog intuatief en leg diverse kaarten o.a. lenormand, tarot en de engelenkaarten.. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over liefde, relatie, werk, verleden, heden en de toekomst. Zit jou ook wat dwars en weet je het even niet meer neem dan contact met mij op.. Groetjes Madeliefje


BOX-30
Tel: 0909-1962

johanna

johanna
 Afwezig

Medium en Paragnoste leg de kaarten bekend met stemanalyse, chakrareading, healing, droomanalyse, gezondheidscoach, helderhorend, helderruikend, heldervoelend, helderwetend nummerologie, spiegelogie, sturing met karma en helderziend...  U kunt bij mij terecht met al uw vragen. 

 


BOX-11
Tel: 0909-1962

safira

safira
 Afwezig

SPREEKT ALLEEN DUITS EN TURKS.... Kahve telvelerin bize anlatmak istediği çok şey var. Onları okumak bir sanattır ve bunu size iletmek bir sanatçının işidir.. Ben Safira.. Es gibt vieles was uns der kaffesatz sagen kan.Das zu lesen ist eine Kunst.Um das euch zu übergeben ist die Aufgabe eines Künstlers.İch Safira..


BOX-06
Tel: 0909-1962

dora

dora
 Afwezig

Erkend Medium, Paragnoste, Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend.. Zie je soms het licht niet meer aan het eind van de tunnel? Heb je nood aan een goed gesprek, een objectieve raadgeving voor een accuut of aanslepend probleem of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor? Bel mij dan op, sinds meer dan 25 jaar help ik mensen als helderhorend en heldervoelend medium. Ik ben tevens Reiki meester en vertrouwd met het gebruik van het lenormand-en allerei andere kaarten, als ook engelen kaarten. Mijn hulp is vooral gericht op het aanreiken van oplossingen voor problemen in de nabije toekomst. En dit veelal met behulp van kaartleggen en pendelen maar steeds geleid door mijn heel gevoelige intuitie. Ik ben vrij van vooroordelen alles is bespreekbaar. Veel mensen hebben destijds net als jij de eerste stap naar mijn hulp en advies gewaagd en zijn ondertussen vrienden voor mij geworden vertrouw je zorgen aan mij toe. In licht en liefde. Liefs Dora


BOX-17
Tel: 0909-1962

Alisha

Alisha
 Afwezig

Erkend Medium spreekt Nederlands, Surinaams en Engels. Kaartlegster, Heldervoelend, Helderwetend, Liefde, Relatie & Financiën. Ik ben ook gespecialiceerd in foto lezen. U kunt met al uw vragen bij mijn terecht. d.m.v. mijn  gidsen, intuitie en 6e zintuig  beantwoord ik al  uw vragen.  Groetjes Alisha


BOX-04
Tel: 0909-1962

Merel

Merel
 Afwezig
Zeer deskundig op het gebied van relaties. Ze geeft inzicht in al uw levensvragen in liefde, werk, zaken, partnerrelaties en huwelijken. Doordat ze in contact staat met het Universum, kan zij u helpen met het verbeteren van uw situatie of het oplossen van een probleem. Via haar gidsen mag ze boodschappen doorgeven die voor u belangrijk zijn. Ze legt kaarten en gebruikt de pendel ...

BOX-10
Tel: 0909-1962

ryan

ryan
 Afwezig

Welkom ik ben medium Ryan. Ben Helderziend, Heldervoelend en Helend. Sta in contact met de universum waar energie, licht en de liefde kracht geven om in het heden en de toekomst te kijken. Met mijn rustgevende gaven kan ik jou tot rust laten komen.. Coaching en begeleiding zijn ook 1 van mijn sterkste punten..  Groeten RYAN...


BOX-12
Tel: 0909-1962

Tivan

Tivan
 Afwezig

Erkend Medium, Paragnost, Heldervoelend en Helderwetend Beschikt Over Magische Krachten.. Bekend van tv en radio.. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over de liefde, toekomst, werk, leg contact met overledene en bekend met alle soorten magie.. Geen enkel vraag is vreemd..


BOX-02
Tel: 0909-1962

kyra

kyra
 Afwezig

Hallo allemaal ik ben Kyra en spreek Nederlands en Engels. Helderwetend en heldervoelend medium en Paragnoste die ook Tarot en Lenormand leggingen doet. Ik werk op intuïtie en kan vragen met betrekking tot relatie, liefde en werk gericht beantwoorden. Mijn specialisaties gebruik ik ook voor vragen over de toekomst. Ik ben ook een goed luisterend oor voor de bellers. Liefste groetjes, Kyra..


BOX-16
Tel: 0909-1962

cees

cees
 Afwezig

Dag lieve mensen ik ben Cees  30 jaar werkzaam in dit vakgebied. Ben medium paragnost. Zit je vast of weet je het niet meer? Met mijn gave help ik de mensen in hun levenspad. Helder voelend wetend. Alles op liefde gebaseerd van uit gene zijde. Hartelijke groet Cees.


BOX-18
Tel: 0909-1962

Start typing and press Enter to search