Telefoonnummer Nederland Direct uit Nederland via: 0909-1962
Telefoonnummer België Direct uit Belgie via: 0907-37140

Via uw account:
Telefoonnummer Nederland (Nederland) +31 (0)10-2005002
Telefoonnummer België (Belgie) +32 (0)2-2904509

Bellen met credits
Bestel uw Transmediums Credits:
Klik hier

Vol verwachting opent u een chat met uw favoriete medium. Gelukkig: er wordt getypt. Waarom u vandaag contact met hem of haar opneemt? U zit niet lekker in uw vel. U heeft een dringende levensvraag. Of u heeft simpelweg een luisterend oor nodig. De reden maakt eigenlijk niet uit. De paragnosten en mediums van Transmediums staan namelijk altijd voor u klaar. Niet alleen in de chatbox, maar ook via de telefoon. Wel zo prettig.

De voordelen van chatten

Chatten met een medium heeft zo zijn voordelen. Dat snappen wij bij Transmediums maar al te goed. Het is laagdrempelig, minder eng dan bellen en het geeft mensen vooral ook veel rust. Zo kunt u rustig nadenken over de formulering van uw vraag. U loopt daarnaast minder risico op een hoge telefoonrekening. En bent u vergeten wat er precies in het gesprek is besproken? Dan leest u dat in een chat met uw medium heel makkelijk terug.

Welke vragen kan ik stellen?

De onderwerpen die tijdens het chatten behandeld worden, verschillen nauwelijks met de vragen die tijdens onze telefoongesprekken worden beantwoord. Kwesties over carrière en geld. Relatieproblemen. Ontwikkelingsvragen. Ook via de chat kan een medium u op al deze vraagstukken antwoord geven. Eén voordeel: via een chatbox kunt u uw consulent bestanden toe te sturen. Zo geeft u hem of haar nog meer informatie om tot een passend antwoord te komen.

Een spirituele hulplijn van Transmediums

Start u een chat met een medium van Transmediums? Dan weet u 100% zeker dat u goed zit. Onze mediums en paragnosten worden namelijk altijd voor hun toelating gescreend. Zo krijgt u alleen met de beste mensen van ons vakgebied te maken. Zij zullen dan ook nooit een medische diagnose stellen. Ga voor zekerheid en schakel vandaag nog onze spirituele hulplijn in. Er is altijd een paragnost die bij u past.

Chat direct met een medium

Carrière. Relaties. Ontwikkeling. Kinderen. Bij grote levensvragen kunt u altijd bij één van de paragnosten van Transmediums terecht. Door middel van onze chat bijvoorbeeld. Pakt u liever de telefoon? Bel dan naar 0909 – 1962. Wanneer u echter gebruik wilt maken van credits kunt u bellen naar 020 – 2146035 (Nederland) of 02 – 8084563 (België). En heeft u een vraag? Vul dan gerust ons contactformulier in. Wanneer start u uw eerste chat met een medium van Transmediums?

Start typing and press Enter to search