Telefoonnummer Nederland Direct uit Nederland via: 0909-1962
Telefoonnummer België Direct uit Belgie via: 0907-37140

Via uw account:
Telefoonnummer Nederland (Nederland) +31 (0)10-2005002
Telefoonnummer België (Belgie) +32 (0)2-2904509

Bellen met credits
Bestel uw Transmediums Credits:
Klik hier

Via Transmediums.nl kunt u eenvoudig een betrouwbaar medium bellen voor spiritueel advies. Heeft u vragen over uw werk, relatie of spirituele groei? Of wilt u in contact komen met een overleden dierbare? Via Transmediums.nl kunt u uw levensvragen stellen aan een online medium naar keuze. Een medium dat bij u past en -ook belangrijk- uw taal spreekt. Onze online mediums en paragnosten zijn onder andere gespecialiseerd in kaartlegging, channeling en fotoreading. Bekijk alle consulenten onderaan deze pagina.

Een medium bellen: hoe werkt het?

Van plan om een medium te bellen? Op Transmediums.nl vindt u een overzicht van alle topconsulenten. U bepaalt zelf welke consulent u wilt spreken voor spiritueel advies. Voor direct contact belt u naar 0909-1962. Heeft u een account? Dan kunt u bellen naar 020-2146035 (Nederland) of 02-8084563 (België). Tijdens het gesprek kunt u uw vragen voorleggen aan de gekozen consulent. U bepaalt zelf wanneer het gesprek wordt beëindigd.

Soorten mediums

Binnen het mediumschap bestaan er vier verschillende vormen. De meeste mediums bij Transmedium houden zich bezig met de mentale variant. Hierbij krijgt de geestelijke wereld de kans om informatie aan het medium door te geven. Een andere vorm is die van de trance. Hierbij stelt het medium een aantal of alle zintuigen aan de geestelijke wereld ter beschikking. Tot slot kan er sprake zijn van healing en fysiek mediumschap. Gaat u voor het eerst een medium bellen? Dan is het verstandig eerst na te gaan welke variant het beste bij u past.

Een medium dat bij u past

U wilt inzicht krijgen in uw situatie. Dan is het belangrijk dat u met een medium belt dat bij u past. Wij raden u daarom aan om al onze online mediums te bekijken. Vervolgens kunt u een consulent waarbij u een goed gevoel heeft bellen. Veel van onze mediums zijn ook paragnost. Hierdoor kunnen zij antwoorden ook verkrijgen via kaartlegging.

Onze mediums geven eerlijk en betrouwbaar spiritueel advies. Er wordt geen uitspraak gedaan op medisch vlak.

Goedkoper een medium bellen met Transmediums credits

Een medium bellen via Transmediums.nl kost €0,90 per minuut. Met Transmediums credits bieden wij u de mogelijkheid om goedkoper een medium te bellen. Met deze credits kunt u bellen naar de vaste lijn, tegen een lager tarief. Dit scheelt tot 10% op de telefoonkosten. Lees hier meer over Transmediums credits.

Waarom spiritueel advies via Transmediums.nl?

Wanneer u een medium gaat bellen, wilt u natuurlijk uit kunnen gaan van goede kwaliteit. Kies daarom voor een paragnost van Transmediums!

  • Erkende, betrouwbare mediums (vooraf gescreend);
  • duidelijke tarieven;
  • bepaal zelf wanneer het gesprek eindigt;
  • goedkoper bellen met credits;
  • grote diversiteit aan mogelijkheden.

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen over het bellen van een online medium? Of over de Transmediums credits? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Voor direct contact met onze consulenten belt u naar 0909-1962. Kies het boxnummer van een consulent naar keuze en u kunt met het online medium bellen.

Start typing and press Enter to search