Telefoonnummer Nederland Direct uit Nederland via: 0909-1962
Telefoonnummer België Direct uit Belgie via: 0907-37140

Via uw account:
Telefoonnummer Nederland (Nederland) +31 (0)10-2005002
Telefoonnummer België (Belgie) +32 (0)2-2904509

Bellen met credits
Bestel uw Transmediums Credits:
Klik hier

Via Transmediums.nl kunt u eenvoudig een betrouwbaar medium bellen voor spiritueel advies. Heeft u vragen over uw werk, relatie of spirituele groei? Of wilt u in contact komen met een overleden dierbare? Via Transmediums.nl kunt u uw levensvragen stellen aan een online medium naar keuze. Een medium dat bij u past en -ook belangrijk- uw taal spreekt. Onze online mediums en paragnosten zijn onder andere gespecialiseerd in kaartlegging, channeling en fotoreading. Bekijk alle consulenten onderaan deze pagina.

Een medium bellen: hoe werkt het?

Van plan om een medium te bellen? Op Transmediums.nl vindt u een overzicht van alle topconsulenten. U bepaalt zelf welke consulent u wilt spreken voor spiritueel advies. Voor direct contact belt u naar 0909-1962. Heeft u een account? Dan kunt u bellen naar 010-2005002(Nederland) of 02-2904509 (België). Tijdens het gesprek kunt u uw vragen voorleggen aan de gekozen consulent. U bepaalt zelf wanneer het gesprek wordt beëindigd.

Waarover kunt u onze mediums bellen?

Onze mediums en paragnosten beantwoorden vragen over het verleden, het heden en de toekomst. U kunt bij ze terecht met uw liefdesvragen, vragen over uw onverklaarbare gemoedstoestand, hoe u van uw onzekerheid af komt, wat u kunt doen om uw gelukkiger te voelen en meer. Door de heldere antwoorden van onze mediums krijgt u nieuwe inzichten in uw leven.

Soorten mediums

Binnen het mediumschap bestaan er vier verschillende vormen. De meeste mediums bij Transmedium houden zich bezig met de mentale variant. Hierbij krijgt de geestelijke wereld de kans om informatie aan het medium door te geven. Een andere vorm is die van de trance. Hierbij stelt het medium een aantal of alle zintuigen aan de geestelijke wereld ter beschikking. Tot slot kan er sprake zijn van healing en fysiek mediumschap. Gaat u voor het eerst een medium bellen? Dan is het verstandig eerst na te gaan welke variant het beste bij u past.

Waarvan maken onze mediums gebruik?

De mediums en paragnosten die u kunt bellen kunnen gebruikmaken van diverse divinatiemiddelen, om in contact te komen met het bovennatuurlijke. Sommige bedienen zich van tarot-, lenormand- of engelenkaarten, andere zetten pendels, kristallen bollen of een wichelroede in. Deze bieden het medium ondersteuning en dienen als het ware als de zichtbare getuigenis van hun zesde zintuig.

Een medium dat bij u past

U wilt inzicht krijgen in uw situatie. Dan is het belangrijk dat u met een medium belt dat bij u past. Wij raden u daarom aan om al onze online mediums te bekijken. Vervolgens kunt u een consulent bij wie u een goed gevoel heeft bellen. Veel van onze mediums zijn ook paragnost. Hierdoor kunnen zij antwoorden ook verkrijgen via kaartlegging.

Onze mediums geven eerlijk en betrouwbaar spiritueel advies. Er wordt geen uitspraak gedaan op medisch vlak.

Medium of paragnost

Mogelijk zit u nog met de vraag of u het best een paragnost of een medium kunt bellen. Hoewel veel van onze mediums, zoals gezegd, ook paragnost zijn, is er zeker een verschil. Een medium fungeert voornamelijk als doorgeefluik tussen het zichtbare en het onzichtbare. U kunt een medium bellen om in contact te komen met wezens uit een andere dimensie. Zij die zich niet meer fysiek onder ons bevinden, maar via een medium nog wel bereikbaar zijn. Een medium treedt in contact met geesten door middel van het aanvoelen van energieën, dus zonder zintuiglijke waarneming.

Een paragnost wordt veelal gelijkgesteld aan een helderziende, maar het houdt meer in dan alleen dat. Een paragnost kan helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend of helderruikend zijn. Voor een paragnost is het dan ook mogelijk om vragen over de toekomst te beantwoorden.

Goedkoper een medium bellen met Transmediums credits

Een medium bellen via Transmediums.nl kost €0,90 per minuut. Met Transmediums credits bieden wij u de mogelijkheid om goedkoper een medium te bellen. Met deze credits kunt u bellen naar de vaste lijn, tegen een lager tarief. Dit scheelt tot 10% op de telefoonkosten. Lees hier meer over Transmediums credits.

Waarom spiritueel advies via Transmediums.nl?

Wanneer u een medium gaat bellen, wilt u natuurlijk uit kunnen gaan van goede kwaliteit. Kies daarom voor een paragnost van Transmediums!

  • Erkende, betrouwbare mediums (vooraf gescreend);
  • duidelijke tarieven;
  • bepaal zelf wanneer het gesprek eindigt;
  • goedkoper bellen met credits;
  • grote diversiteit aan mogelijkheden.

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen over het bellen van een online medium? Of over de Transmediums credits? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Voor direct contact met onze consulenten belt u naar 0909-1962. Kies het boxnummer van een consulent naar keuze en u kunt met het online medium bellen.

Start typing and press Enter to search