0

Daghoroscoop Weegschaal 26 Oktober 2020

Jij hebt behoefte aan afwisseling. De sleur van alledag maakt je prikkelbaar. Ga daarom vandaag eens wat leuks doen met een goede vriend of vriendin of gewoon lekker alleen.

0

Daghoroscoop Weegschaal 25 Oktober 2020

Zorg er zo snel mogelijk voor dat jouw innerlijke rust weer terugkomt. Onderzoek de spanningen die je hebt en neem de oorzaken hiervan rigoureus weg.

0

Daghoroscoop Weegschaal 24 Oktober 2020

Jij zult je de komende tijd wellicht wat eenzaam voelen. Laat je niet door herinneringen leiden. Ga er op uit, onderneem iets leuks en zoek nieuwe contacten.

0

Daghoroscoop Weegschaal 23 Oktober 2020

Je gaat vandaag gemakkelijk om met mensen in je omgeving en in het bijzonder met je partner. Je partner wil meer uit jullie gemeenschappelijke leven maken.

0

Daghoroscoop Weegschaal 22 Oktober 2020

Jij bent een beetje onbezonnen. Heerlijk voor nu. Maar het kan op de lange termijn problemen veroorzaken. In je relatie moet je meer duidelijkheid brengen.

0

Daghoroscoop Weegschaal 21 Oktober 2020

Je gaat een onbezorgde tijd tegemoet. Je partner kan een beetje moeilijk doen maar dat kun jij zonder problemen weer glad strijken. Veel plezier!

0

Daghoroscoop Weegschaal 20 Oktober 2020

Jij bent de laatste tijd zeer aantrekkelijk. Pas op hartenbreker! Singles kunnen zich lekker laten gaan, maar heb je een relatie, richt je dan op je partner.

0

Daghoroscoop Weegschaal 19 Oktober 2020

Je vriend en jij hebben beide afwisseling nodig. Als jullie beide open en eerlijk zijn kan deze afwisseling buiten de relatie liggen, maar je kunt ook op andere manieren voor spanning zorgen.

0

Daghoroscoop Weegschaal 18 Oktober 2020

In jouw relatie zal de rust voorlopig terugkeren. Maar zolang je niets aan de werkelijke oorzaak doet, blijft dit een tijdelijk opleving. Dit is natuurlijk wel de periode om problemen aan te pakken.

0

Daghoroscoop Weegschaal 17 Oktober 2020

In jouw gevoelsleven komen positieve veranderingen die je openstellen aan je relatie te werken. Vooral voor alleenstaande, die zoekende zijn, is er goed nieuws.