0

Daghoroscoop Weegschaal 7 Augustus 2020

Zeg wat jij wilt. Als je iets wilt of je wilt iets juist niet, laat de ander dat dan weten. Mensen kunnen geen gedachten lezen en de reactie die je krijgt valt best mee.

0

Daghoroscoop Weegschaal 6 Augustus 2020

Je idealen kunnen tot botsingen met anderen leiden. Als je wilt dat anderen jouw idealen respecteren, respecteer dan ook hun idealen. Ga moeilijke discussies vandaag liever uit de weg.

0

Daghoroscoop Weegschaal 5 Augustus 2020

De financiƫle meevaller waar jij al zo lang op hoopte gaat in as op. Je zult dus weer aan het werk moeten om je verlies goed te maken. Blijf niet te lang zitten mokken, ga gewoon aan de slag.

0

Daghoroscoop Weegschaal 4 Augustus 2020

Je wilt graag anders zijn dan de rest? Twijfel dan niet en durf anders te zijn. Laat je vandaag eens lekker gaan en probeer eens helemaal jezelf te zijn.

0

Daghoroscoop Weegschaal 3 Augustus 2020

Je moet nodig actief worden. Sport kan daarbij een goede uitkomst bieden. Neem initiatief en begin. Verder staat je een leuke verrassing te wachten.

0

Daghoroscoop Weegschaal 2 Augustus 2020

Iemand probeert een machtsspelletje met jou te spelen. Ga er niet op in. Machtsspelletjes voeren tot niets en brengen alleen maar problemen met zich mee.

0

Daghoroscoop Weegschaal 1 Augustus 2020

Met jouw charmes kun jij vandaag vele deuren openen. Gebruik ze niet om er je eigen voordeel mee te doen, daar zul je later spijt van krijgen. Als je ze echter gebruikt om anderen van dienst te [...]

0

Daghoroscoop Weegschaal 31 Juli 2020

Jij hebt vandaag de neiging wat geheimzinnig te doen. Hou daar mee op, dat kan je vrienden kosten. Wees liever eerlijk en openhartig, daarmee kun je vrienden maken.

0

Daghoroscoop Weegschaal 30 Juli 2020

Wees niet te impulsief, denk goed na voordat je aan iets nieuws begint. Mocht zich vandaag echter de mogelijkheid aandienen waarop je al zo lang hebt gewacht, twijfel dan niet en grijp jouw kans.

0

Daghoroscoop Weegschaal 29 Juli 2020

Er staat jou vandaag een leuke verrassing te wachten. Bedenk dat het niet alleen om de inhoud gaat, het gaat vooral om het gebaar. Reageer niet te overdreven.