0

Daghoroscoop Weegschaal 26 Juni 2019

Jij en je partner zitten op dezelfde golflengte. Dat geeft lucht in de relatie. Je durft opeens geheimpjes en fantasieën met elkaar te delen. Ga zo door, vooral niet ophouden daarmee.

0

Daghoroscoop Weegschaal 25 Juni 2019

Jij bent ontevreden over het werk dat iemand gedaan heeft. Je hebt het gevoel dat je alles over moet doen. Ligt dat aan het werk of aan de (te) hoge kwaliteitseisen die jij stelt?

0

Daghoroscoop Weegschaal 24 Juni 2019

Jij hoort vandaag goed nieuws over iemand uit je vriendenkring. Dat dat goede nieuws mede dankzij jou tot stand is gekomen geeft je een geweldig goed gevoel.

0

Daghoroscoop Weegschaal 23 Juni 2019

Jij voelt vandaag zeer goed de gevoelens van je partner aan. Wees open en eerlijk als je met je partner om gaat. Het wordt een heerlijke dag.

0

Daghoroscoop Weegschaal 22 Juni 2019

Jij hebt het gevoel hebt dat een andere met je ideeën wegloopt. Maak je niet druk, bij de uitvoering komt de ware bedenker vanzelf boven water.

0

Daghoroscoop Weegschaal 21 Juni 2019

Jij zit vandaag vol met zeer goede ideeën. Bovendien ben je opgewekt en dat alles samen zullen de mensen om je heen zeker kunnen waarderen.

0

Daghoroscoop Weegschaal 20 Juni 2019

Jouw partner is vandaag in een goede en vooral gulle bui. Je geniet van zijn/haar aanwezigheid, zoals je al lang niet meer hebt gedaan.

0

Daghoroscoop Weegschaal 19 Juni 2019

Stop met die vervelende of ongezonde gewoontes van jou. Als je stopt zul je al gauw de voordelen daarvan ondervinden. En spijt krijg je zeker niet.

0

Daghoroscoop Weegschaal 18 Juni 2019

Laat al het oude achter je. Jij kunt vol goede moed een nieuwe weg inslaan. Er zal je niets in de weg worden gelegd.

0

Daghoroscoop Weegschaal 17 Juni 2019

Ook al weet je zeker dat jij gelijk hebt, toch is het goed eens toe te geven. In teamverband werkt dat zeer motiverend. Bovendien zijn andere oplossingen niet per definitie verkeerd.