0

Daghoroscoop Weegschaal 22 April 2019

Vandaag geldt voor jou het motto: “Wie niet waagt, wie niet wint”. Je weet dus precies wat jij vandaag moet doen.

0

Daghoroscoop Weegschaal 21 April 2019

Goede raad is soms moeilijk te bevatten. Doe zelf de ervaring maar op, dan kun jij na afloop bepalen hoe goed de raad was.

0

Daghoroscoop Weegschaal 20 April 2019

Je kunt maar niet beslissen. Dat maakt je knorrig en daar heb jij niet alleen last van. Hak de knoop vandaag nog door, want niet beslissen is in feite ook beslissen.

0

Daghoroscoop Weegschaal 19 April 2019

In familiekring moet een probleem uit de wereld worden geholpen. Het is jouw taak daarbij bemiddelend op te treden. Zorg dat iedereen aan het woord komt, zodat het hele probleem wordt opgelost.

0

Daghoroscoop Weegschaal 18 April 2019

Door je verstand te gebruiken, kun jij vandaag een fundering leggen waar je voorlopig mee voort kunt. Er doet zich een mogelijkheid voor op zakelijk gebied en op liefdesgebied.

0

Daghoroscoop Weegschaal 17 April 2019

De gebeurtenissen volgen elkaar zo snel op. Je hebt het gevoel dat je niet al je mogelijkheden kunt benutten. Dat is ook zo. Zolang jij de belangrijkste er maar uitkiest is er echter niets aan de hand.

0

Daghoroscoop Weegschaal 16 April 2019

Jij wilt vandaag veel te snel. Rome is ook niet in een dag gebouwd. Heb wat meer geduld met jezelf en de mensen om je heen. Wat maken die paar dagen nou uit?

0

Daghoroscoop Weegschaal 15 April 2019

Met een beetje moeite kun jij een ontmoeting organiseren, die voor alle partijen gunstig is. Het gaat niet vanzelf, zorg dat je goed bent voorbereid.

0

Daghoroscoop Weegschaal 14 April 2019

Jij wordt tegengewerkt in dat wat je doet. Zorg ervoor dat je de oorzaak van het probleem vindt. Pas dan kun je naar een oplossing gaan zoeken.

0

Daghoroscoop Weegschaal 13 April 2019

Jij krijgt de ondersteuning die jij nodig hebt. Met dit in het achterhoofd kun je met een gerust hart een volledig nieuwe richting in slaan.