0

Daghoroscoop Weegschaal 21 Januari 2021

Je blijft maar tobben en piekeren over dingen die gebeurd zijn. Waarom toch? Je kunt er niets meer aan veranderen en dat weet je. Probeer uit deze situatie iets te leren voor een volgende keer.

0

Daghoroscoop Weegschaal 20 Januari 2021

Bij het nemen van beslissingen heb je telkens tal van keuzemogelijkheden. Maar jij hoeft je geen zorgen te maken, je hebt vandaag een neusje voor het uitkiezen van het beste alternatief.

0

Daghoroscoop Weegschaal 19 Januari 2021

Jij zult de komende tijd zorgvuldig met je energie moeten omgaan. Niet omdat je te weinig hebt, maar juist omdat je barst van de energie. Deze kracht moet goed worden gericht om vergissingen te [...]

0

Daghoroscoop Weegschaal 18 Januari 2021

Jij bent betrokken bij een gebeurtenis waar twee werelden op elkaar lijken te botsen. Het is maar zeer de vraag of je moet proberen die twee te verenigen. Misschien is het beter deze twee [...]

0

Daghoroscoop Weegschaal 17 Januari 2021

Je toekomst ziet er zonnig uit. En dat moet toegegeven worden: dat is puur en alleen aan je eigen kracht te danken. Je werkt hard voor wat je wilt bereiken en je bent een absolute volhouder.

0

Daghoroscoop Weegschaal 16 Januari 2021

Jij bent vandaag in opperbeste stemming. Dat doet een mens goed, nietwaar? Probeer deze stemming over te brengen op de mensen in je omgeving, dan heb je gelijk je goede daad verricht.

0

Daghoroscoop Weegschaal 15 Januari 2021

Het is verstandig om nieuwe opgaven die je opgedragen krijgt af te wijzen. Je takenpakket is immers vol genoeg, dat weet jij zelf het beste. Nog meer gaat ten koste van jou en je werk.

0

Daghoroscoop Weegschaal 14 Januari 2021

Dat goede humeur staat je goed. Gebruik het om die dingen te doen waar je je anders voor drukt. Dan zullen de mensen in je omgeving ook een goed humeur krijgen. Jouw dag kan sowieso niet meer stuk.

0

Daghoroscoop Weegschaal 13 Januari 2021

Jij voelt je vandaag overmoedig. Daar moet je iets mee doen. Doe die dingen die je anders niet durft of waar je anders bang voor bent. Een ideale gelegenheid.

0

Daghoroscoop Weegschaal 12 Januari 2021

Jij kunt vandaag iemand een gunst bewijzen en daarvoor hoef je niet eens je eigenbelang opzij te schuiven. Twee vliegen in een klap.