0

Daghoroscoop Tweeling 26 Oktober 2020

Er gaan nu eenmaal dingen veranderen of jij het leuk vindt of niet. Verzet je niet maar probeer je flexibel op te stellen. Zo kun je die moeilijke situatie op een positieve manier gebruiken.

0

Daghoroscoop Tweeling 25 Oktober 2020

Jij probeert een mislukking weg te stoppen. Dat kan niet, accepteer het. Laat dat nare gevoel even op je inwerken en zet het daarna van je af. Kop op en leer van je fouten, zo doe je het nooit meer.

0

Daghoroscoop Tweeling 24 Oktober 2020

Ga vandaag eens lekker uit, het liefst met een goede vriend of vriendin. Samen even uit de sleur van alledag en even helemaal bijtanken. Dan kun jij morgen met frisse energie de dag beginnen.

0

Daghoroscoop Tweeling 23 Oktober 2020

Waarom doe je vandaag niet dat wat je al zolang in je hoofd hebt. Gewoon beginnen, je ziet wel waar het schip strandt. Alleen al het proberen jouw plannen te realiseren zal je gelukkig maken.

0

Daghoroscoop Tweeling 22 Oktober 2020

Jij bent er vandaag niet helemaal bij met je “koppie”. Wat je ook gaat doen, jij kunt je niet concentreren. Waar ben je mee bezig? Als iets zo belangrijk is neem er dan ook echt de [...]

0

Daghoroscoop Tweeling 21 Oktober 2020

Iemand laat zijn hobby aan je zien. Misschien is dat ook wel iets voor jou. Een hobby kan je veel ontspanning brengen en dat is voor jou wellicht nog niet zo slecht. Probeer het eens.

0

Daghoroscoop Tweeling 20 Oktober 2020

Je raakt vandaag verzeild in een (aantal) verhitte discussies. De discussie is waarschijnlijk door jou veroorzaakt. Een goede start van jouw assertiviteitstraining, maar je moet het niet gaan [...]

0

Daghoroscoop Tweeling 19 Oktober 2020

Je krijgt een goed bedoeld advies van een vriend. Bedenk dat deze persoon precies dat heeft meegemaakt waar jij nu voor staat. Het is dus zeer verstandig om het advies op te volgen.

0

Daghoroscoop Tweeling 18 Oktober 2020

Jij krijgt onverwachts hulp aangeboden. Daar moet je blij mee zijn en de hulp met twee handen aanpakken. Je kunt je niet veroorloven hulp te weigeren, het kan zijn dat je bepaalde zaken alleen [...]

0

Daghoroscoop Tweeling 17 Oktober 2020

Jij bent vandaag zeer begripvol naar je medemens. De persoon in kwestie is je daarvoor bijzonder dankbaar en steekt dat niet onder stoelen of banken. Jij zorgt ervoor dat het een harmonische dag wordt.