0

Daghoroscoop Tweeling 22 April 2019

De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat weet je toch. Geef niet op, kijk naar het resultaat. Dat is waar je het allemaal voor doet. En onthoud: geen aanzien, zonder afzien.

0

Daghoroscoop Tweeling 21 April 2019

De financiƫle meevaller waar je al zo lang op hoopte gaat in rook op. Je zult dus weer aan het werk moeten om je verlies goed te maken. Blijf niet te lang zitten mokken, maar ga aan de slag.

0

Daghoroscoop Tweeling 20 April 2019

Dit is een dag waarop je tot nieuwe inzichten kunt komen over hoe jouw eigen energie samengaat met die van anderen. Ben jij een teamplayer of doe je de dingen liever alleen?

0

Daghoroscoop Tweeling 19 April 2019

Jouw communicatie kan tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat je iets zegt. Als je iets wilt of juist niet, kom daar dan eerlijk vooruit. Dat voorkomt misverstanden en leidt tot een beter [...]

0

Daghoroscoop Tweeling 18 April 2019

Ik zou er alles voor geven om… Waarschijnlijk hoef jij helemaal niet alles te geven. Misschien kan een klein beetje lef je het gewenste resultaat al opleveren.

0

Daghoroscoop Tweeling 17 April 2019

Vandaag wikkel jij met een paar vriendelijke woordjes iedereen om jouw vinger. Jij krijgt dan ook probleemloos alles gedaan wat je wilt.

0

Daghoroscoop Tweeling 16 April 2019

Loop niet te hard van stapel als jij vandaag een nieuw contact legt. Kijk eerst de kat uit de boom. Later kun je (samen) altijd nog uitgebreid plannen maken voor de toekomst.

0

Daghoroscoop Tweeling 15 April 2019

Niet alleen lichamelijke ontspanning is belangrijk. Vooral mentale ontspanning zal voor de noodzakelijke rust zorgen. Neem de tijd om jouw gedachten en gevoelens tot rust te laten komen.

0

Daghoroscoop Tweeling 14 April 2019

Jij zet je beste beentje voor en zult met veel gevoel en discretie een kennis met zijn/haar problemen ter zijde staan. Daarmee oogst je veel respect en een vriend voor het leven.

0

Daghoroscoop Tweeling 13 April 2019

Een zware periode breekt aan op het gebied van je werkzaamheden. Je houdt met moeite het hoofd boven water, maar het zal uiteindelijk veel opleveren. Even doorzetten en jij kunt tevreden zijn.