0

Daghoroscoop Stier 26 Oktober 2020

Je kunt elk doel dat jij je stelt bereiken. Je bent in staat je grenzen te verleggen en daardoor kun je zoveel meer dan je zelf verwacht.

0

Daghoroscoop Stier 25 Oktober 2020

Ben jij met een moeilijke opgave bezig? Houd jouw doel goed voor ogen en motiveer jezelf. Rij eens door een straat met hele dure huizen en bedenk dat ook jij dat kunt bereiken.

0

Daghoroscoop Stier 24 Oktober 2020

Jij hebt een beslissing genomen en hebt nu het nare gevoel dat je daar aan vast zit. Maar is dat ook werkelijk waar? Zou je je beslissing niet kunnen terugdraaien als je dat echt zou willen?

0

Daghoroscoop Stier 23 Oktober 2020

Laat je gevoelens blijken. Je krijgt daarvoor vandaag een optimale kans. Ook al ben jij misschien een beetje verlegen, vandaag kan het niet misgaan.

0

Daghoroscoop Stier 22 Oktober 2020

Vandaag moet jij op je tellen passen. Je kunt gemakkelijk in de boot worden genomen. Opzettelijk of niet, het resultaat is hetzelfde. Een naïeve houding brengt jou in de problemen. Wees gerust [...]

0

Daghoroscoop Stier 21 Oktober 2020

Jij bent egoïstisch. Het is niet verkeerd om ook eens aan jezelf te denken, helemaal niet zelfs. Maar vandaag overdrijf je echt. Er zijn meer mensen die wel wat aandacht kunnen gebruiken.

0

Daghoroscoop Stier 20 Oktober 2020

Pas op dat je kleine probleempjes niet laat liggen. Ze kunnen gemakkelijk uitgroeien tot regelrechte rampen. Pak misverstanden gelijk op en help ze uit de wereld. Dat scheelt jou heel veel tijd [...]

0

Daghoroscoop Stier 19 Oktober 2020

Jij zult je partner duidelijk moeten maken dat je zo niet langer verder kunt. Wacht daarmee niet tot de relatie of erger nog jijzelf kapot gaat. Daar is jouw partner uiteindelijk ook niet mee geholpen.

0

Daghoroscoop Stier 18 Oktober 2020

Jij twijfelt aan de haalbaarheid van je eigen plannen. Het is verstandig ze nog even voor je te houden zolang je nog zo onzeker bent. Als je zelf al twijfelt, hoe kun je dan een ander overtuigen?

0

Daghoroscoop Stier 17 Oktober 2020

Een financiële meevaller kan er vandaag voor zorgen dat een hartenwens van jou in vervulling gaat. Ga echter wel zorgvuldig om met je extraatje. Dan heb je er veel meer en veel langer wat aan.