0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 3 Juni 2020

Je kracht ligt vandaag in samenwerken. Probeer de dingen dus niet alleen te doen, maar ga opzoek naar een partner. Het resultaat zal verbluffend zijn, in allerlei opzichten.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 2 Juni 2020

Wat je ook gaat doen vandaag, je hebt de mogelijkheden er echt iets unieks van te maken. Alles lukt wonderbaarlijk goed vandaag. Maak daar gebruik van door iets op te pakken waar je tegen opziet.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 1 Juni 2020

Het is belangrijk dat je vandaag laat zien welke keuze je hebt gemaakt. Blijf niet twee wegen bewandelen, maar maak een keuze. De duidelijkheid zal je weg aanzienlijk vereenvoudigen.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 31 Mei 2020

Bedenk eerst eens goed wat je nu werkelijk wilt. Het is onverstandig om je vast te leggen, terwijl je nog helemaal niet zeker bent van je zaak. Dan kun je beter nog even wachten.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 30 Mei 2020

Jij krijgt werk voorgeschoteld waar je helemaal geen trek in hebt. Helaas, dat hoort ook bij het leven. Soms moet je wel eens iets doen dat niet zo heel leuk is. Volgende keer is weer iemand [...]

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 29 Mei 2020

Jij denkt alleen maar aan je eigen pleziertjes. Dat is niet helemaal de bedoeling. Je partner heeft toch ook recht op zijn/haar eigen wensen? Daar moet je rekening mee houden in een relatie.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 28 Mei 2020

Het ergste heb jij al gehad en je bent goed op weg. Schrik dus maar niet meer terug als er een paar kleine tegenslagen optreden. Dat hoort bij het leerproces. Gewoon doorzetten.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 27 Mei 2020

Neem gerust de eerste stap als het er om gaat een ruzie bij te leggen. Denk niet dat je daarmee in het nadeel bent. Integendeel het zal jou uiteindelijk voordeel opleveren. Jij bent de sterkste [...]

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 26 Mei 2020

Jij bent vandaag een sterke partner in de onderhandelingen. Jij verrast daarmee vriend en vijand, maar je bereikt wel wat je wilt. Dat is waar het uiteindelijk om draait. Goed gedaan!

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 25 Mei 2020

Je kunt maar moeilijk met je partner op één lijn komen. Probeer het eens met een paar intieme onthullingen of bekentenissen. Je zult zien dat er een wereld voor je opengaat en voor jouw partner ook.