0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 22 April 2019

Jij krijgt vandaag een klein cadeautje van iemand. Dat gebaar brengt je danig van je stuk. Het is niet de inhoud die dat teweegbrengt maar het idee dat juist die ene persoon dat doet.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 21 April 2019

Jij hebt de neiging bepaalde zaken als vanzelfsprekend aan te nemen. Vergis je daarin niet. Controleer de dingen die echt noodzakelijk zijn, zo voorkom je teleurstellingen.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 20 April 2019

Laat op het werk duidelijk blijken wat je wel hebt gedaan en wat niet van jouw hand is. Als er iets verkeerd loopt kan men zo precies nagaan dat dat niet bij jou vandaan komt.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 19 April 2019

Jij bent hard op weg een knap stukje werk af te leveren en dan ontmoet men nou eenmaal jaloerse mensen dat hoort blijkbaar bij het leven. Laat je daardoor niet van je stuk brengen.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 18 April 2019

Jij overdrijft met je reactie op die gebeurtenis. Als je even een beetje afstand zou nemen zou je dat zelf ook wel inzien. Probeer het maar eens.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 17 April 2019

Jij hebt het ene nog niet afgerond of je bent al weer met het andere bezig. Nu kun je best twee dingen parallel doen, maar kijk uit dat je jezelf niet voorbij loopt. Neem vandaag eens wat rust. [...]

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 16 April 2019

Om jouw relaties voldoende inhoud te geven is wederzijds vertrouwen noodzakelijk. Leg het initiatief voor een open gesprek niet altijd bij anderen. Vandaag is een goede dag om zelf initiatief te nemen.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 15 April 2019

Je geeft te gemakkelijk toe vandaag en hebt daar zelf later last en spijt van. Kies je vrienden daarom zorgvuldig.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 14 April 2019

Gun je vandaag eens de luxe om tijd te nemen voor jouw moeilijkheden. Je zult zien dat ze dan opeens verdwijnen als sneeuw voor de zon.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 13 April 2019

Ga vandaag nu eindelijk eens doen wat je al zo lang wilde doen. Het rustige moment waarop jij al zo lang wacht zal toch nooit komen. Wacht niet langer, ga vandaag over tot actie.