0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 26 Juni 2019

Je bent vandaag tamelijk ongeremd in je uitlatingen. Je kunt gemakkelijk dingen zeggen die je helemaal niet zo hard bedoelt als ze bij de ontvanger overkomen. Pas op dat je geen spijt krijgt van [...]

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 25 Juni 2019

Je hebt al genoeg hooi op je vork genomen. Haal het dus niet in je hoofd om nog meer verplichtingen aan te gaan. Leer nu maar eens “nee” te zeggen. Dat zal je goed doen.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 24 Juni 2019

Gelukkig gebeurt er vandaag niets nieuws wat meteen geregeld moet worden. Nu kun jij eindelijk tijd vrijmaken voor die dingen die al veel te lang liggen en ook nodig geregeld moeten worden.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 23 Juni 2019

Jij hebt oog voor alles wat nieuw is in je omgeving. Vooral als het nieuwe in de gevoelssfeer ligt. Je geniet van nieuwe culturen, nieuwe gebruiken en gewoontes en nieuwe mensen.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 22 Juni 2019

Blijf niet rondlopen met al die twijfels en nare gevoelens. Maak ze bespreekbaar en accepteer het antwoord van je partner ook al gaat dat misschien tegen jouw eigen gevoelens en vooroordelen in.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 21 Juni 2019

Het is vandaag een goede dag om een familiebezoek af te leggen. De sfeer is harmonieus en daar moet jij gebruik van maken. Breng dat ter sprake waar je al zolang mee rondloopt.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 20 Juni 2019

Jij hebt iets beloofd en nu moet je die belofte houden. Je ziet er tegen op en hebt spijt dat je jouw woord hebt gegeven. Je zult echter gauw genoeg merken dat het allemaal reuze meevalt.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 19 Juni 2019

Je hebt iets of iemand opgepikt waar je vrienden zich aan ergeren. Het zou verstandig zijn als jij je bewust wordt van je keuze en deze heroverweegt.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 18 Juni 2019

De nieuwe weg die jij gekozen hebt lijkt in eerste instantie niet optimaal omdat de start wat stroef verloopt. Je moet echter volhouden, de keuze is goed en het resultaat zal dat ook zijn.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 17 Juni 2019

Jij bent vandaag zeer creatief. Je bent in staat een oplossing te bedenken uit een hele pijnlijke en moeilijke aangelegenheid. Alle partijen komen met de schrik vrij en daar kun je trots op zijn.