0

Daghoroscoop Stier 7 Augustus 2020

Financiële problemen lijken in jouw leven thuis te horen. Of dat nu zo is omdat je aan het einde van de maand geen brood meer kan kopen, of omdat je beleggingen slecht gaan, jij hebt problemen.

0

Daghoroscoop Stier 6 Augustus 2020

Jij hebt sinds lange tijd weer het gevoel dat je alle problemen de baas bent. Je kunt weer aan de toekomst denken en plannen smeden om die toekomst er zo goed en zo mooi mogelijk uit te laten zien.

0

Daghoroscoop Stier 5 Augustus 2020

Jij bent altijd bereid een ander te helpen als dat nodig is. Dat weet iedereen maar al te goed. Pas op dat hier niet zoveel gebruik (of misbruik) van wordt gemaakt, dat je niet meer aan jezelf toekomt.

0

Daghoroscoop Stier 4 Augustus 2020

Let goed op je geld vandaag. Doe geen aankopen die boven je budget liggen. De financiële problemen zullen zich opstapelen en als jij niet oppast kun je het geheel niet meer overzien.

0

Daghoroscoop Stier 3 Augustus 2020

Jij bent bijzonder populair en je hebt heel veel aanloop. Maar juist nu heb je behoefte aan rust, zo kan het lopen in het leven. Wijs je vrienden vriendelijk maar resoluut de deur.

0

Daghoroscoop Stier 2 Augustus 2020

Ben jij opzoek naar de grote liefde in je leven? Dan moet je de komende tijd je ogen en oren goed de kost geven. Er zijn goede mogelijkheden op dit gebied. Sla geen uitnodiging af.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 1 Augustus 2020

Zoek wat meer afleiding buiten de deur. Laat de dagelijkse dingetjes eens voor wat ze zijn. Jij bent heel serieus aan het worden. Op zich niet verkeerd, maar ontspanning ook blijft noodzakelijk.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 31 Juli 2020

Je hebt wat vage gezondheidsklachten. Je denkt dat je misschien een ernstige ziekte hebt. Geen zorgen, de drukte van de laatste tijd kan je klachten veroorzaakt hebben en dan gaan ze met wat [...]

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 30 Juli 2020

Vandaag ontstaan er gemakkelijk misverstanden. Het is dus aan te raden dat jij jouw bedoelingen uiterst zorgvuldig formuleert. Duidelijk en correct woordgebruik kan een hoop ellende voorkomen.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 29 Juli 2020

Je zult moeten leren je reacties in de hand te houden. Je naïeve reacties en opmerkingen kunnen bijzonder kwetsend zijn en dat is toch zeker niet je intentie. Voorkomen is ook hier, beter dan genezen.