0

Daghoroscoop Steenbok 21 Januari 2021

Pas vandaag op voor roddelen en lelijke dingen zeggen over een ander. Je krijgt daar geheid problemen mee en dan heb je er spijt van. En bovendien past dat gedrag echt helemaal niet bij jou.

0

Daghoroscoop Steenbok 20 Januari 2021

Je moet oppassen met inkopen doen, alcohol en zoetigheid, als je je zelfdiscipline niet helemaal op orde hebt. Je bent vandaag geneigd alles in het groot te doen, vooral als het dwaas is.

0

Daghoroscoop Steenbok 19 Januari 2021

Als je geneigd bent de fout eerst bij een ander te zoeken en dan pas bij jezelf, dan krijg jij het vandaag heel moeilijk: inderdaad het lag deze keer echt aan jou. Accepteer je onvolmaaktheid, [...]

0

Daghoroscoop Steenbok 18 Januari 2021

Jouw zelfvertrouwen is vandaag niet zo groot en je voelt je ook niet helemaal fit. Je hoeft je dat niet aan te trekken, met een goed nachtje slapen ziet de wereld er voor jou weer heel anders uit.

0

Daghoroscoop Steenbok 17 Januari 2021

Je hebt de neiging te denken dat jouw eigen doen en laten verkeerd is, alleen maar omdat anderen het beter doen in jouw ogen. Andere mensen doen de dingen anders, maar dat is niet altijd beter.

0

Daghoroscoop Steenbok 16 Januari 2021

Vandaag kun jij tot de belangrijke conclusie komen dat arrogantie een teken is van domheid of van gebrek aan zelfvertrouwen. Je moet daarom anderen met respect blijven behandelen.

0

Daghoroscoop Steenbok 15 Januari 2021

Je ontmoet iemand die heel belangrijk kan worden voor jou. Zorg dus dat de ontmoeting goed verloopt en dat je de relatie niet al kapot maakt voordat deze een kans heeft gehad te ontstaan.

0

Daghoroscoop Steenbok 14 Januari 2021

Er staan voor jou gunstige ontwikkelingen op stapel. Veel liefde en hartstocht kun jij verwachten in antwoord op je eigen gevoelens. Al met al dus een periode om naar uit te kijken.

0

Daghoroscoop Steenbok 13 Januari 2021

Ga niet alleen experimenteren. Doe dat liever met je partner samen. Je zult verbaasd staan over zijn/haar wensen die niet zo veel verschillen van jouw wensen. Wees open en eerlijk, dan kom je [...]

0

Daghoroscoop Steenbok 12 Januari 2021

Een goede dag voor nieuwe beleggingen en investeringen. Daar zal met zekerheid geoogst kunnen worden. Ook privé zal een nieuwe ontmoeting mooie dingen voortbrengen.