0

Daghoroscoop Steenbok 26 Oktober 2020

Blijf eens op de achtergrond en laat de betrokkenen hun eigen boontjes maar eens doppen. Jouw inbreng zal de situatie alleen maar moeilijker maken en je zult zien dat de anderen het prima zelf redden.

0

Daghoroscoop Steenbok 25 Oktober 2020

Het is van het grootste belang dat jij open en eerlijk bent tegen degene die je helpen je plannen tot uitvoer te brengen. Alleen dan kan een goed en blijvend resultaat worden geboekt.

0

Daghoroscoop Steenbok 24 Oktober 2020

Het is een verwarrende situatie waar jij in terecht bent gekomen. Laat je niet uit het veld slaan. Probeer ook eens objectief tegen de dingen aan te kijken, dan blijkt de situatie toch niet zo [...]

0

Daghoroscoop Steenbok 23 Oktober 2020

Alle beren zijn van de weg gehaald, dus er is niets dat jou nog tegenhoudt jouw plannen door te voeren. Blijft alleen de vraag waarom je geen actie onderneemt. Zijn er nu toch nog twijfels? Dat [...]

0

Daghoroscoop Steenbok 22 Oktober 2020

Vandaag verbaas jij vriend en vijand. Zoveel initiatief en doorzettingsvermogen had men van jou niet verwacht. Leuk, want je hebt het toch allemaal maar mooi op eigen kracht voor elkaar gekregen.

0

Daghoroscoop Steenbok 21 Oktober 2020

Jij wilt vandaag veel te snel. Rome is ook niet in een dag gebouwd. Heb wat meer geduld met jezelf en de mensen om je heen. Wat maken die paar dagen nou uit? Het komt heus allemaal in orde.

0

Daghoroscoop Steenbok 20 Oktober 2020

Met een beetje moeite kun jij een ontmoeting organiseren, die voor alle partijen gunstig is. Het zal niet vanzelf gaan, dus zorg dat je goed bent voorbereid op deze zware klus.

0

Daghoroscoop Steenbok 19 Oktober 2020

Je zult alle ondersteuning krijgen die jij nodig hebt. Met dit in het achterhoofd kun je met een gerust hart een volledig nieuwe richting in slaan.

0

Daghoroscoop Steenbok 18 Oktober 2020

Soms is het verstandig om op te geven. Sommige dingen hebben nou eenmaal geen bestaansrecht. Dat kan moeilijk zijn, maar het pakt op de langere termijn echt beter uit.

0

Daghoroscoop Steenbok 17 Oktober 2020

Jij hebt de neiging het geld dat je morgen aan de voordeur verwacht, vandaag al via de achterdeur uit te geven. Geef je geld niet uit voordat je het echt in handen hebt.