0

Daghoroscoop Schorpioen 26 Juni 2019

Jij hebt misschien wat problemen gehad in de huiselijke sfeer en/of je relatie. Je kunt je echter weer ontspannen, de harmonie keert de komende dagen terug.

0

Daghoroscoop Schorpioen 25 Juni 2019

Jij voelt je de laatste tijd gespannen en onder druk gezet. Dat houdt geen mens lang uit. Probeer een korte pauze in te lassen, om weer op adem te komen.

0

Daghoroscoop Schorpioen 24 Juni 2019

Er staat een rustige dag voor de deur. Jij kunt samen met je partner of een goede vriend in harmonie genieten van de dag.

0

Daghoroscoop Schorpioen 23 Juni 2019

Het lijkt een wonder, want diplomatiek zijn is niet je sterkste kant. Maar vandaag vind jij op tijd de juiste woorden om je partner gerust te stellen.

0

Daghoroscoop Schorpioen 22 Juni 2019

Een ruzie kun je het best zo snel mogelijk uit de wereld helpen. Als je er te lang mee wacht is er waarschijnlijk niets meer van jouw vriendschap over.

0

Daghoroscoop Schorpioen 21 Juni 2019

Jij komt vandaag tot de ontdekking dat jouw mening waar je zo stoer aan vast hebt gehouden, verkeerd was. Als je dat eerlijk toe kunt geven, is er niemand die je dat kwalijk neemt.

0

Daghoroscoop Schorpioen 20 Juni 2019

Jij hebt een goed gevoel als het om geldzaken gaat. Dat weet je van jezelf. Word daardoor niet overmoedig blijf voorzichtig, anders kan het binnenkort wel eens afgelopen zijn.

0

Daghoroscoop Schorpioen 19 Juni 2019

Er is iemand die jouw plannen dreigt te dwarsbomen. Als jij overtuigd bent van je ideeën, laat je dan niet van je plannen afbrengen, maar ga het gevecht aan.

0

Daghoroscoop Schorpioen 18 Juni 2019

Door jouw objectieve, positieve en vooral onafhankelijke houding, lukt het je om een moeilijke en slepende kwestie naar ieders tevredenheid op te lossen. Zeer goed gedaan!

0

Daghoroscoop Schorpioen 17 Juni 2019

Je dreigt het grotere geheel uit het oog te verliezen. Verdoe je tijd niet te veel met de details. Laat dat aan anderen over. Zorg ervoor dat jij het overzicht weer krijgt.