0

Daghoroscoop Schorpioen 24 September 2020

Komen jouw verlangens naar vrijheid en avontuur wel uit jezelf of zijn ze door een ander opgewekt? Wees eerlijk vooral tegenover jezelf. Ga tot de bodem om je eigen verlangens te doorgronden.

0

Daghoroscoop Schorpioen 23 September 2020

Jij hebt het gevoel heen en weer geslingerd te worden en je weet niet wat jij wilt. Ga sporten om lichamelijk te kunnen ontspannen, dan komt het gevoel om het juiste te doen vanzelf naar voren.

0

Daghoroscoop Schorpioen 22 September 2020

Jij bent de geluksvogel van vandaag. Op het romantische vlak staat van alles te gebeuren. Je voelt je opperbest en dat straal je ook uit. Blijf maar lekker op die grote roze wolk hangen.

0

Daghoroscoop Schorpioen 21 September 2020

Er staat een rustig dagje voor de deur. Op het werk geen spannende dingen en in de relatie loopt alles op rolletjes. Geniet er maar van, het duurt waarschijnlijk nog wel even.

0

Daghoroscoop Schorpioen 20 September 2020

Er doen zich plotselinge gebeurtenissen voor in de privé-sfeer. Totaal onverwacht kom jij tot inzichten en die zijn niet zo mooi. Laat je niet door je emoties verleiden tot definitieve [...]

0

Daghoroscoop Schorpioen 19 September 2020

Jij hebt een scherpe tong de laatste tijd. Dat kan heel verhelderend en opluchtend werken, vooral in de werksfeer. Binnen de familiekring kan deze ommezwaai echter ook grote problemen veroorzaken.

0

Daghoroscoop Schorpioen 18 September 2020

Jij ontmoet de komende tijd veel nieuwe mensen met heel andere gewoontes. Kortom alles is nieuw. Daar kunnen ook heel interessante mensen tussen zitten, waar je niet meer zonder wilt.

0

Daghoroscoop Schorpioen 17 September 2020

Jij hebt het gevoel dat alles wat spannend en interessant is overal plaats vindt, behalve daar waar jij je bevindt. Onzin! Je bent zelf degene die je leven spannend en interessant kan maken.

0

Daghoroscoop Schorpioen 16 September 2020

Je hebt het gevoel dat je te weinig bewegingsvrijheid hebt. Dat heeft niets met je relatie te maken. Praat er over met je partner en zorg dat hij of zij dat goed begrijpt. Dan krijg jij je vrijheid.

0

Daghoroscoop Schorpioen 15 September 2020

Jij gaat naar het buitenland. Misschien een vakantie of een zakenreis? Je zult voldoening krijgen uit deze nieuwe ontwikkelingen, alles om uit de sleur van alledag te komen.