0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 7 Augustus 2020

Dit is een gunstige periode voor jou wat betreft relaties in de breedste zin van het woord. Je relatie met je partner wordt verdiept en bestendigd. Ook maak je gemakkelijk nieuwe vrienden.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 6 Augustus 2020

Jouw geluk kan niet op. Als je twijfelt over een salarisverhoging of iets anders wat je graag wilt, gewoon vragen. Niemand zal je deze dagen iets weigeren. Maak daar op gepaste manier gebruik van.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 5 Augustus 2020

Wees duidelijk in je communicatie met je partner. Probeer geduldig te vertellen wat jouw gevoelens van ongenoegen opwekt. Blijf diplomatiek en probeer niet in een verwijtende sfeer te komen.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 4 Augustus 2020

Financieel kan er rust ontstaan doordat je een slimme zet uithaalt. Geniet van die rust en verkwist geen geld. Je intuïtie kan er de volgende keer wel helemaal naast zitten.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 3 Augustus 2020

Er kunnen gemakkelijk misverstanden ontstaan. Zorg ervoor dat jezelf in ieder geval extra duidelijk bent in je handelen en in dat wat je wilt bereiken. Communicatie is uiterst belangrijk.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 2 Augustus 2020

Jij bent bijzonder teder en zacht voor je geliefde. Jij bezorgt je partner een leuke verrassing door een onverwachts avondje uit te organiseren. Dat valt in goede aarde.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 1 Augustus 2020

Je hebt een grote aantrekkingskracht op personen van het andere geslacht. Een nieuwe verovering is snel gemaakt. Pas op als dit niet is wat je wilt, want dan zijn de problemen niet te overzien.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 31 Juli 2020

In de beroepssfeer is het geen gunstige periode voor veranderingen. Blijf zitten waar je zit en bewaar de punten ter verbetering die jij graag zou aanbrengen, tot een geschikter tijdstip aanbreekt.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 30 Juli 2020

Jouw werkzaamheden verlopen uitstekend. Je vooruitziende blik zorgt ervoor dat je op tijd de nodige maatregelen kunt nemen en dat blijft niet onopgemerkt. Je zelfvertrouwen groeit.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 29 Juli 2020

Jij hebt beroepsambities en je bent niet snel tevreden over een behaald resultaat. Jij wilt perfectie. Je gaat je meer richten op die dingen, die je een stapje verder kunnen brengen op de ladder.