0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 26 Oktober 2020

Zorg voor een ontspannen avondje met goede vrienden. Zorg voor een veilig gevoel zodat jij je diepste ‘ik’-je kunt laten zien. Dat is iets wat je veel zelfvertrouwen kan en zal schenken.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 25 Oktober 2020

Jij wilt een andere werkkring. Begin niet te twijfelen aan jezelf of je capaciteiten als dat niet meteen lukt. Het valt niet altijd mee om iets passends te vinden, jij bent zelf toch ook zeer kritisch?

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 24 Oktober 2020

Een moeilijke kwestie op het werk zal jou uit je evenwicht brengen. Het is een rechtstreeks gevolg van je handelen en je ziet geen oplossing. Vraag tijdig om hulp bij een vertrouwd iemand.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 23 Oktober 2020

Jij en je partner kunnen elkaar helpen. Laat hem/haar toe in je leven en in de problemen die in je hoofd rondspoken. Vertrouwen is moeilijk maar brengt uiteindelijk wel de oplossing.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 22 Oktober 2020

Jij zult je niet kunnen beheersen en iemand die een fout maakt in zijn werk, de ongecensureerde waarheid zeggen. Dat leidt natuurlijk tot nog meer spanningen en jij hebt het toch al zo druk.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 21 Oktober 2020

Neem geen overhaaste beslissingen, laat je daar niet toe overhalen. Neem de tijd, wik en weeg, dat is immers de manier waarop jij een beslissing neemt. En alleen dan kun je leven met je beslissing.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 20 Oktober 2020

Een moeilijke tijd voor de relatie. Je bent niet bereid tot een open gesprek en je bent ronduit koppig. Het ergste is dat jij dat zelf absoluut niet ziet. Vandaag niet, hopelijk zie je morgen het [...]

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 19 Oktober 2020

Een familieruzie brengt jou uit je evenwicht. Gelukkig geeft je partner jou de steun die je nodig hebt. Je kunt snel verder en de zaak weer vergeten. Vergeet niet je partner te bedanken.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 18 Oktober 2020

Iedereen maakt wel eens fouten. Jij ook. Geef ze openlijk toe en laat blijken dat je er iets van hebt geleerd. Dat wekt uiteindelijk meer sympathie dan het ontkennen van gemaakte fouten, ook bij [...]

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 17 Oktober 2020

Je beschikt deze periode over een flink portie geluk en dat heb je ook nodig om je uit een lastige situatie te redden. Probeer jouw vijandige houding te laten varen die heeft je immers in de [...]