0

Daghoroscoop Maagd 16 Januari 2021

Een ruzie kun je het best zo snel mogelijk uit de wereld helpen. Als je er te lang mee wacht is er waarschijnlijk niets meer van jouw vriendschap over.

0

Daghoroscoop Maagd 15 Januari 2021

Jij komt vandaag tot de ontdekking dat jouw mening waar je zo stoer aan vast hebt gehouden, verkeerd was. Als je dat eerlijk toe kunt geven, is er niemand die je dat kwalijk neemt.

0

Daghoroscoop Maagd 14 Januari 2021

Jij hebt een goed gevoel als het om geldzaken gaat. Dat weet je van jezelf. Word daardoor niet overmoedig blijf voorzichtig, anders kan het binnenkort wel eens afgelopen zijn.

0

Daghoroscoop Maagd 13 Januari 2021

Er is iemand die jouw plannen dreigt te dwarsbomen. Als jij overtuigd bent van je ideeën, laat je dan niet van je plannen afbrengen, maar ga het gevecht aan.

0

Daghoroscoop Maagd 12 Januari 2021

Door jouw objectieve, positieve en vooral onafhankelijke houding, lukt het je om een moeilijke en slepende kwestie naar ieders tevredenheid op te lossen. Zeer goed gedaan!

0

Daghoroscoop Maagd 11 Januari 2021

Je dreigt het grotere geheel uit het oog te verliezen. Verdoe je tijd niet te veel met de details. Laat dat aan anderen over. Zorg ervoor dat jij het overzicht weer krijgt.

0
By
In Maagd
Posted

Daghoroscoop Maagd 10 Januari 2021

Je hebt een positieve uitstraling vandaag. Dat helpt jou om je opdracht voor vandaag met links te doen. Men vecht bijna om bij je in de buurt te zijn en het jou naar de zin te maken.

0
By
In Maagd
Posted

Daghoroscoop Maagd 9 Januari 2021

Je bent vaak iets te idealistisch ingesteld. Idealen zijn mooi maar blijf in het dagelijkse leven realistische doelen nastreven. Dan kun jij zeer succesvol zijn.

0
By
In Maagd
Posted

Daghoroscoop Maagd 8 Januari 2021

Blijf in jouw leven dat doen waar jij goed in bent. Dat doen waar je goed in bent levert voldoening, succes, geld en status op. Voor elk wat wils. Al het andere levert frustraties op.

0
By
In Maagd
Posted

Daghoroscoop Maagd 7 Januari 2021

De sterren staan gunstig, zo gunstig zelfs dat alles wat jij onderneemt een grote kans van slagen heeft. Dat is goed nieuws en dan nu aan de gang.