0

Daghoroscoop Leeuw 16 Januari 2021

Met jouw overvloedige energie bereik je veel. Je verwachtingspatroon is daarop aangepast. Bedenk echter wel dat niet iedereen daaraan kan voldoen.

0

Daghoroscoop Leeuw 15 Januari 2021

Geniet vandaag maar eens lekker van een rustig en ontspannen dagje, maar laat niet gelijk alles om jou heen varen. Sommige dingen kunnen niet tot morgen wachten.

0

Daghoroscoop Leeuw 14 Januari 2021

Je leeft in de veronderstelling dat men jouw manier van leven accepteert. Vandaag kun je wel eens tot de conclusie komen dat dat helemaal niet zo is.

0

Daghoroscoop Leeuw 13 Januari 2021

Een vriend van je zit in de problemen. Zet je voelsprieten op om er achter te komen hoe jij kunt helpen. Vaak helpt alleen het idee al dat iemand moeite doet en interesse toont.

0

Daghoroscoop Leeuw 12 Januari 2021

Jij zegt ergens “nee” op, maar men wil het niet accepteren. Maak de ander duidelijk dat ook jij jouw grenzen hebt. Ga daar niet overheen als jij dat zelf niet wilt.

0

Daghoroscoop Leeuw 11 Januari 2021

Als je afscheid wilt nemen van een paar van je gewoontes, zorg dan dat daar iets anders voor in de plaats komt. Volhouden gaat beter als jij je op iets nieuws kunt concentreren.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 10 Januari 2021

Je bent optimistisch over bepaalde zaken. Je kunt jouw enthousiasme en optimisme beter nog een paar dagen inhouden. De tijd om te handelen is nog niet optimaal.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 9 Januari 2021

Er gebeuren vandaag dingen die een lang uitgestelde beslissing forceren. Zorg dat jij daar op voorbereid bent, zodat je bliksemsnel kunt reageren als dat nodig is.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 8 Januari 2021

Jij ziet de dingen vandaag niet helemaal zuiver. Luister naar de mensen die zeggen dat je het bij het verkeerde eind hebt. Laat je niet door je koppigheid in de problemen brengen.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 7 Januari 2021

Handel vandaag af wat er gedaan moet worden en beloon jezelf dan met wat leuks. Een uitje met vrienden zal jou goed doen.