0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 22 April 2019

Vandaag kun je veel bereiken alleen al door je charmante houding. Neem daarbij de kwaliteit van jouw voorstellen en je kunt doen wat je wilt, zonder dat iemand je ook maar iets in de weglegt.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 21 April 2019

Als iets tegen zit moet je niet gelijk de moed opgeven. Bewijs dat je ook geduld kunt opbrengen om een zaak tot een goed einde te brengen, dat jij kunt vechten om je doel te bereiken.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 20 April 2019

Je durft niet goed met je ideeën naar voren te komen. Jij moet je dan kwetsbaar opstellen; “Wat zullen de anderen wel niet van mij denken?”. Waarom zouden jouw ideeën slechter zijn [...]

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 19 April 2019

Jij wilt je zin doordrijven en daar krijg je vandaag goede kansen voor. Wees echter voorzichtig en doe het niet te opvallend. Als anderen doorkrijgen dat je jouw zin doordrijft gaan ze tegenwerken.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 18 April 2019

Ben jij een relatie aan het opbouwen, doe dat dan kalm aan. Neem de tijd, die ander loopt niet weg. Leg in je enthousiasme niet te veel druk op de ander, dat kan op een bittere teleurstelling uitlopen.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 17 April 2019

Je leert vandaag iemand kennen waar je mee aan de praat raakt. Echt aan de praat, je kunt je ei kwijt op elk gebied, jij kunt je hele hart uitstorten. En je leert het belang van communicatie inzien.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 16 April 2019

Vandaag ben jij reuze charmant en dat zul je merken aan de reacties die je krijgt van de mensen om je heen. Niemand kan en wil jou iets weigeren vandaag. Komt dat even mooi uit.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 15 April 2019

Begin voorzichtig met de uitvoering van jouw plannen. Pak het gedegen aan zodat de basis goed is. Ben je eenmaal goed op weg, dan loopt alles verder op rolletjes. Maar let op de start.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 14 April 2019

Pas op want vandaag kom jij slechts mensen tegen met mooie woorden en weinig inhoud. Die blaaskaken kun je niet gebruiken, ga op zoek naar serieuze mensen om samen iets te beginnen.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 13 April 2019

Vandaag moet jij je helemaal geven, want van alles dat je vandaag kunt bereiken heb je in de toekomst extra veel plezier. Nu investeren en in de toekomst het “tig”-voudige oogsten.