0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 26 Juni 2019

Als jij vandaag begrip voor de mening van anderen toont, zullen zij dat begrip ook voor jou opbrengen. Dat kan je eigenwaarde positief beïnvloeden.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 25 Juni 2019

Emoties zijn vaak moeilijk te verklaren. Accepteer je gevoelens en probeer ze niet te bewijzen. Je gevoel zegt je precies wat je nodig hebt.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 24 Juni 2019

Niet denken maar doen. Je kunt later beter spijt hebben van wat je hebt gedaan, dan spijt hebben van wat je niet hebt gedaan.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 23 Juni 2019

Als jij je wat minder bezighoudt met het beschermen van je bezit, heb je meer tijd om nieuw bezit te verwerven.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 22 Juni 2019

Het is niet slecht als je af en toe eens aan jezelf twijfelt. Het is echter ook niet zo slecht als je af en toe eens in jezelf gelooft.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 21 Juni 2019

Je twijfelt? Een leuke dag om het lot te tarten. Neem een beslissing en doe dan precies het tegenovergestelde. Je zult verstelt staan van het resultaat.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 20 Juni 2019

Vandaag dient zich een familiebezoek aan. Omdat je vandaag wat prikkelbaar bent zal het niet altijd even gemakkelijk zijn vriendelijk en begripvol te reageren. Probeer jezelf van je beste kant te [...]

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 19 Juni 2019

Je hebt de neiging tot dramatisering van zaken die toch eigenlijk zo belangrijk niet zijn. Doe af en toe eens een stap terug en bekijk het grote geheel.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 18 Juni 2019

Jouw communicatie kan tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat je iets zegt. Als je iets wilt (of juist niet wilt), kom er dan eerlijk uit. Dat voorkomt misverstanden en leidt tot een beter [...]

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 17 Juni 2019

Bij jou staat het denken centraal vandaag. Je kunt jouw gedachten helder en duidelijk uit een zetten. Daar kun jij veel profijt van hebben, vooral op het werk.