0

Daghoroscoop Leeuw 29 September 2020

Jij krijgt vandaag die informatie te horen waar je al zolang en vol spanning op wacht. Er valt een steen van je hart als blijkt dat alles in orde is.

0

Daghoroscoop Leeuw 28 September 2020

Je hebt waarschijnlijk helemaal gelijk als je denkt dat sommige dingen niet zo gaan als het eigenlijk zou horen. Toch kun je jouw kritiek beter nog even voor je houden.

0

Daghoroscoop Leeuw 27 September 2020

Jij neemt vandaag belangrijke beslissingen. Je weet dat dit voor jou niet altijd even gemakkelijk is. Luister goed naar dat stemmetje diep van binnen. Dan neem je zeker de juiste beslissing.

0

Daghoroscoop Leeuw 26 September 2020

Vandaag is jouw vermogen diplomatiek op te treden ver te zoeken. Voorkom dat je in discussies of gevoelige gesprekken verwikkeld raakt, het zal je geen goed doen.

0

Daghoroscoop Leeuw 25 September 2020

Je houdt niet van raadselachtige zaken. Jij overziet graag de dingen voordat je eraan begint. Vandaag kun jij je gerust met raadsels inlaten. Jouw heldere geest zal je helpen.

0

Daghoroscoop Leeuw 24 September 2020

Vandaag moet je die dingen doen die echt belangrijk zijn. Je zult een zeer goede indruk achterlaten als jij deze belangrijke zaken keurig in orde brengt.

0

Daghoroscoop Leeuw 23 September 2020

Blijf toch met beide benen op de grond staan. Als je de feiten nu niet onder ogen durft te zien, krijg jij daar onherroepelijk grote problemen mee.

0

Daghoroscoop Leeuw 22 September 2020

Als jij iemand ontmoet die jou helemaal niet ligt, probeer dan toch netjes te blijven. De situatie kan zeer snel en onnodig onder hoogspanning komen.

0

Daghoroscoop Leeuw 21 September 2020

Je hebt behoefte aan duidelijkheid. Probeer die te krijgen, breng de ander tot een eenduidige uitspraak. Pas dan kun jij deze zaak achter je laten.

0

Daghoroscoop Leeuw 20 September 2020

Je hoeft niet te schrikken als het vandaag opeens tot je doordringt dat jij niet zonder de mensen waar je heel veel van houdt kunt leven. Dat is toch heel normaal.