0

Daghoroscoop Kreeft 29 September 2020

Jij hebt geen zin om hard te lopen vandaag en blijft liever een dagje luieren. Jammer want je zou heel veel kunnen bereiken. Kom op, aan de slag!

0

Daghoroscoop Kreeft 28 September 2020

Een onverwachte gebeurtenis kan je vandaag aan het wankelen brengen. Waarom ben jij zo snel uit je evenwicht gebracht? Denk daar maar eens goed over na.

0

Daghoroscoop Kreeft 27 September 2020

Voor jou is het hoogste tijd een pauze te nemen. Schenk eens wat meer aandacht aan je eigen welzijn. Even relaxen zal je nieuwe kracht geven om door te gaan.

0

Daghoroscoop Kreeft 26 September 2020

Jij zult met de waarheid naar voren moeten komen en het liefst zo snel mogelijk. Het lijkt misschien niet makkelijk, maar het alternatief zal nog veel moeilijker worden.

0

Daghoroscoop Kreeft 25 September 2020

Als je alleen passief blijft uitkijken naar je persoonlijk geluk, kun je lang wachten. Ook jij zult actief aan de gang moeten, anders mis je elke kans die zich voordoet.

0

Daghoroscoop Kreeft 24 September 2020

Jij bent vandaag erg gevoelig en dat komt goed uit. Gebruik je gevoeligheid en kies het juiste tijdstip om in te grijpen en de situatie naar je hand te zetten.

0

Daghoroscoop Kreeft 23 September 2020

Laat je vandaag niet overhalen om dingen te doen waarvan jij niet met zekerheid weet hoe ze aflopen. De kans is te groot dat het misgaat.

0

Daghoroscoop Kreeft 22 September 2020

Houd je toch niet bezig met allerlei zaken die erg onzeker zijn. Kies voor zaken die jou met zekerheid iets opbrengen, al is het dan iets minder veel per keer.

0

Daghoroscoop Kreeft 21 September 2020

Verdoe je tijd vandaag niet met dingen waarvan je heel goed weet dat ze toch niet werken. Jij kunt je tijd wel beter gebruiken.

0

Daghoroscoop Kreeft 20 September 2020

Jij hebt vandaag geluk. Er zijn geen problemen opkomst en je kunt je de hele dag met allemaal leuke dingen bezighouden.