0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 22 April 2019

Jij wilt je partner graag iets heel persoonlijks vertellen, iets dat nog helemaal niemand weet. Je weet het zelf nauwelijks. Doe het maar, je kunt je partner vertrouwen. Het brengt je relatie op [...]

0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 21 April 2019

In jouw beroepsleven doen zich een paar prima kansen voor. Met jouw huidige charmante uitstraling zul je er geen problemen mee hebben om deze kansen optimaal te benutten. Ga zo door.

0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 20 April 2019

Jouw gevoelsleven verloopt gunstig vandaag. Je familie en je partner staan achter je en je voelt je werkelijk gesteund door hen. Je moet open blijven praten met hen om die steun te behouden.

0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 19 April 2019

Jij zit met je partner op één lijn. Heel goed en heel rustig. Dat dat ook eens noodzakelijk is weet je waarschijnlijk als de beste. Jullie kunnen beide even ademhalen en emotioneel tot elkaar komen.

0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 18 April 2019

Je werkt een groot deel van je leven. Zorg er dus voor dat jij leuk werk doet, werk dat je een mate van voldoening geeft. Doe je dat niet, dan ben je een groot deel van je leven ontevreden.

0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 17 April 2019

Het is een bijzondere dag vandaag voor jou. Als je seks hebt zul je je goed moeten beschermen als je niet zwanger wilt worden. Wil je dat wel… dan is vandaag de dag.

0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 16 April 2019

Onverwachtse gebeurtenissen doen een aanslag op je geduld en jouw uithoudingsvermogen. Deze situatie vergt al jouw organisatietalent om zonder kleerscheuren tot een goed einde te komen.

0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 15 April 2019

De manier waarop jij met je energie omspringt is niet zo goed voor je gezondheid. Denk daar maar eens over na. De prestaties die je de afgelopen tijd geleverd hebt, liggen eigenlijk boven je kracht.

0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 14 April 2019

Laat je emoties de vrije loop. Met het afremmen of wegstoppen van je gevoelens zul jij veel schade oplopen. Niet doen dus. Als anderen er niet tegen kunnen, gaan ze maar een blokje om.

0
By
In Kreeft
Posted

Daghoroscoop Kreeft 13 April 2019

Jij bent vandaag overtuigd van jezelf en van je prestaties. Dat leidt er toe dat alles ook op rolletjes loopt. Zien geloven, doet geloven. Je zit in een opwaartse spiraal en dat is goed voor je [...]