0

Daghoroscoop Boogschutter 22 April 2019

Je moet tot een overeenstemming komen vandaag. Dat valt niet mee, want je wilt beide niet toegeven. Laat toch niet een onafhankelijke partij beslissen over je leven. Daarbij worden ook nog eens [...]

0

Daghoroscoop Boogschutter 21 April 2019

Krijg jij dat waar je tevreden mee bent of ben je tevreden met dat wat je krijgt? Stel je eigen doelen en probeer die te realiseren. Dat zal pas echt een gevoel van tevredenheid opleveren.

0

Daghoroscoop Boogschutter 20 April 2019

Jij bent iemand die altijd de hoogste top wil bereiken. Dat is niet verkeerd, zolang je jezelf niet in de stress werkt. Gun jezelf eens een keertje de tweede plaats en laat een ander die top maar [...]

0

Daghoroscoop Boogschutter 19 April 2019

De liefde speelt een spelletje met jou. Zo komt het momenteel op je over. Doe maar eens een tijdje rustig aan, neem wat afstand en probeer te bepalen wat jij nu eigenlijk zelf verwacht van de liefde.

0

Daghoroscoop Boogschutter 18 April 2019

Jij voelt je eindeloos moe en lusteloos. Je denkt dat je misschien ziek bent. Dat kan natuurlijk, maar naast een lichamelijk onderzoek, zul je ook moeten onderzoeken of je wel gelukkig bent.

0

Daghoroscoop Boogschutter 17 April 2019

Vandaag gaat alles zo gemakkelijk dat je er zelf verbaasd van staat te kijken. Niet doen, gewoon van genieten en gebruik van maken.

0

Daghoroscoop Boogschutter 16 April 2019

Je moet iets doen wat niet zo gemakkelijk is als jij in eerste instantie dacht. Geeft niets gewoon doorgaan, je komt er heus wel uit ook al duurt het dan wat langer.

0

Daghoroscoop Boogschutter 15 April 2019

Je staat midden in de chaos. Maar met je innerlijke balans kun je dit met gemak aan. Jouw rust werkt zelfs aanstekelijk en helpt de situatie in goede banen te leiden.

0

Daghoroscoop Boogschutter 14 April 2019

Je bruist vandaag van de energie. Het is daarom noodzakelijk iets te doen wat nuttig is en veel energie kost. Dan heb jij vanavond een heerlijk voldaan gevoel.

0

Daghoroscoop Boogschutter 13 April 2019

Vandaag is zo’n dag dat je beter in bed had kunnen blijven liggen. Althans zo voelt het aan voor jou. Maak je daarom ook niet druk en ga vroeg naar bed. Morgen gaat het beslist weer beter.