0

Daghoroscoop Schorpioen 17 November 2019

Spanningen hopen zich op. Zorg ervoor dat jij die kwijt raakt. Dat lukt alleen door de problemen tot op de bodem te onderzoeken en bloot te leggen. Succes!

0

Daghoroscoop Boogschutter 17 November 2019

Jij krijgt een aanbieding die aan de ene kant wel lokt, maar je aan de andere kant ook grote zorgen baart. Laat je niet van tevoren al ontmoedigen. Kom op, niet geschoten is altijd mis. [...]

0

Daghoroscoop Steenbok 17 November 2019

Zorg er voor dat men merkt hoeveel je eigenlijk van dat bepaalde onderwerp af weet. Jouw kennis op dit gebied is veel te belangrijk om niet te gebruiken. Het zal je veel respect opleveren en [...]

0

Daghoroscoop Waterman 17 November 2019

Misschien staat je vandaag een klein voordeeltje te wachten. Een goede dag voor zaken, een minder goede dag voor contacten. Jouw contacten lopen vandaag wat stroef, maar je zaken daarentegen [...]

0

Daghoroscoop Leeuw 17 November 2019

Verlies vandaag het doel dat je nastreeft niet uit het oog. De gezelligheid lokt en daardoor dreig je je doel niet te halen. Dat maak je op de lange duur niet gelukkig.

0

Daghoroscoop Kreeft 17 November 2019

Je krijgt vandaag een goed maar ongewoon advies. Probeer objectief te blijven als je het advies op waarde schat. Innovatief is niet bij voorbaat slecht, maar ook niet altijd bruikbaar. Aan jou de keus.

0

Daghoroscoop Maagd 17 November 2019

Vandaag gebeuren er dingen, die jouw begrip en inzicht zullen vergroten. Dat kunnen hele pijnlijke gebeurtenissen zijn, maar dat hoeft niet. Ingrijpend zijn ze in ieder geval wel.

0

Daghoroscoop Weegschaal 17 November 2019

Een vriend verkeert vandaag in grote nood. Gelukkig zijn er nog mensen zoals jij, die zonder aan zichzelf te denken gelijk de helpende hand toesteken.

0

Daghoroscoop Vissen 17 November 2019

Een plotselinge gebeurtenis kan jou volledig tegen de grond slaan. Pas dus op dat je emotioneel stevig in je schoenen staat, want er is zwaar weer opkomst. Maar je komt er hoe dan ook als herboren uit.

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 17 November 2019

Het gevoel dat je omgeven bent door idioten steekt vandaag de kop weer op. Stel je eisen niet te hoog en zeker niet je eisen aan andere mensen. Dan word jij niet zo snel teleurgesteld.