0

Daghoroscoop Waterman 22 April 2019

Je bent vandaag een grote energie bulk. Daarmee kun je bergen verzetten. Zet je energie wel gericht in en laat het niet verloren gaan of versnipperen, dat zou eeuwig zonde zijn. Jij kunt vandaag [...]

0

Daghoroscoop Weegschaal 22 April 2019

Vandaag geldt voor jou het motto: “Wie niet waagt, wie niet wint”. Je weet dus precies wat jij vandaag moet doen.

0

Daghoroscoop Schorpioen 22 April 2019

Je leert mensen kennen met voor jou onbekende gebruiken. Je zult veel plezier hebben en je realiseren dat je voor niets tegen het onbekende hebt opgezien.

0

Daghoroscoop Boogschutter 22 April 2019

Je moet tot een overeenstemming komen vandaag. Dat valt niet mee, want je wilt beide niet toegeven. Laat toch niet een onafhankelijke partij beslissen over je leven. Daarbij worden ook nog eens [...]

0

Daghoroscoop Steenbok 22 April 2019

Je zult het vandaag prima naar je zin hebben bij alles wat je doet. Wees in de liefde wat voorzichtig. Bouw een nieuwe vriendschap langzaam en zorgvuldig op. Zo is de kans dat je slaagt het grootst.

0
By
In Vissen
Posted

Daghoroscoop Vissen 22 April 2019

Jouw gevoelsleven zal wat kleine rimpeltjes vertonen, gelukkig van voorbijgaande aard. Je kunt je beter richten op je behoefte om je verder te ontwikkelen op sociaal en cultureel gebied. Het zal [...]

0
By
In Ram
Posted

Daghoroscoop Ram 22 April 2019

Jij zult op je geld moeten letten. Op de één of andere manier is er bij jou altijd nog maand over aan het eind van je geld. Daar zul je wat aan moeten doen. Vermijd voorlopig grote uitgaven.

0
By
In Stier
Posted

Daghoroscoop Stier 22 April 2019

Jij krijgt vandaag een klein cadeautje van iemand. Dat gebaar brengt je danig van je stuk. Het is niet de inhoud die dat teweegbrengt maar het idee dat juist die ene persoon dat doet.

0

Daghoroscoop Tweeling 22 April 2019

De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat weet je toch. Geef niet op, kijk naar het resultaat. Dat is waar je het allemaal voor doet. En onthoud: geen aanzien, zonder afzien.

0
By
In Leeuw
Posted

Daghoroscoop Leeuw 22 April 2019

Vandaag kun je veel bereiken alleen al door je charmante houding. Neem daarbij de kwaliteit van jouw voorstellen en je kunt doen wat je wilt, zonder dat iemand je ook maar iets in de weglegt.