Direct contact via: 0909-1962

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland (Nederland)
020-2146035
 (Belgie) 02-8084563

Bellen met credits
Bestel uw Transmediums Credits:
Klik hier

ALLE MEDIUMS, PARAGNOSTEN EN CONSULENTEN

angelina

angelina
 Afwezig

Erkend Helderziend, heldervoelend medium en paragnoste ik kijk naar je verleden, heden en toekomst daarnaast leg ik ook verschillende orakel en lenormand kaarten  tevens kan ik ook koffiedikkijken. 
Ik ben geboren met deze gave en wordt begeleid door mijn gidsen om u te helpen. 
U kunt met al uw levens vragen en problemen bij mij terecht ook bied ik u een luisterende oor in u moeilijke tijden.

Liefs,

Angelina


BOX-27
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

celine

celine
 Afwezig

Hoi allemaal ik ben Celine, Helderwetend, Heldervoelend, Medium, Paragnost en Spiritual Coach. Ik help mensen met blokkades en negativiteit geeft inzicht in uw huidige situatie toekomst en uw doelstellingen te bereiken. Naast kaart leggen vertel ik wat ik voel en zie.. Geen enkel vraag is mij vreemd.. Hartige groeten Celine...


BOX-19
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

azara

azara
 Afwezig

Erkend Helderziend, heldervoelend medium en paragnoste ik kijk naar je verleden, heden en toekomst daarnaast leg ik ook verschillende orakel en lenormand kaarten  tevens lees ik ook foto's. 
Ik ben geboren met deze gave en wordt begeleid door mijn gidsen om u te helpen.
U kunt met al uw levens vragen en problemen bij mij terecht ook bied ik u een luisterende oor in u moeilijke tijden.

Liefs,

Azara


BOX-09
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

Merel

Merel
 Afwezig
Zeer deskundig op het gebied van relaties. Ze geeft inzicht in al uw levensvragen in liefde, werk, zaken, partnerrelaties en huwelijken. Doordat ze in contact staat met het Universum, kan zij u helpen met het verbeteren van uw situatie of het oplossen van een probleem. Via haar gidsen mag ze boodschappen doorgeven die voor u belangrijk zijn. Ze legt kaarten en gebruikt de pendel ...

BOX-10
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

annemiek

annemiek
 Afwezig
Medium en Paragnoste.. Ik ben heldervoelend, ik werk met automatisch schrift waarmee ik in kontakt sta met mijn gids.
Mijn gave is puur zonder cursus en aangeboren. Kontakt met overledenen, ik geef zakelijke adviezen, relatie adviezen, ik  geef  advies bij alle vragen die bij u opkomen.
Liefste groeten, Annemiek
 

BOX-13
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

sevda

sevda
 Afwezig

TURKSE MEDIUM SPREEKT ALLEEN TURKS.. Kafanız karışıksa içinden çıkamadığınız sorularınız varsa ben sizin için 24 saat buradayım. Su falı, tarot, kahve, büyü bozma ve dualarla profösyönel bir çalışmayla hizmetinizdeyim.. Sevgi ve Saygılarımla Sevda..


BOX-01
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

Alisha

Alisha
 Afwezig

Erkend Medium spreekt Nederlands en Surinaams. Kaartlegster, Heldervoelend, Helderwetend, Liefde, Relatie & Financiën. Ik ben ook gespecialiceerd in foto lezen. U kunt met al uw vragen bij mijn terecht. d.m.v. mijn  gidsen, intuitie en 6e zintuig  beantwoord ik al  uw vragen.  Groetjes Alisha


BOX-04
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

brigitte

brigitte
 Afwezig

Hallo Lief Mens,Ik zou me allereerst heel graag aan je willen voorstellen. Mijn naam is: Brigitte. Ik ben Medium, helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderruikend. Mijn werkwijze is als volgt: Stel je vraag zo duidelijk mogelijk aan mij.Dit mag over een levend persoon gaan, overleden dierbare of een (huis)dier. Omdat ik met energiën werk, vraag ik je om zo open mogelijk het gesprek met me aan te gaan. Hoe meer jij open staat, des te meer krijg ik door. Jij bent hierin dus voor mij een hele belangrijke factor. Ik zal je naam vragen of van diegene waar de vraag over gaat.

Heb je een duidelijke foto, 1 waar ik de persoon in de ogen kan aankijken en waar diegene ALLEEN (ik wil namelijk niet dat energieën door elkaar gaan lopen) op staat. Dan zou ik heel graag die foto willen. 

Dan pak ik mijn kaarten, De Lenormand, en vraag altijd de Engelen en mijn gidsen om mij hierin te helpen om een duidelijk antwoord voor je te krijgen.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei vragen. 

Geen vraag is te gek!!

Dus: loopt het allemaal niet zo lekker? Wil je graag antwoorden op een brandende vraag om weer verder te kunnen of te weten waar jij nu staat? Heb je net even dat zetje nodig om verder te kunnen? Of wil je alleen maar een luisterend oor of mijn schouder? Schroom je niet.

Samen staan we sterker en je hoeft hier niet alleen doorheen!

Verder kan ik je allerlei Tools geven, bv om weer in je element te komen. Om weer in balans te raken. Om te communiceren met een overleden dierbare, etc etc

Ik hoop je snel te spreken.

Heel veel liefs, kracht en wijsheid van mij, 

Brigitte


BOX-06
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

cees

cees
 Afwezig

Dag lieve mensen ik ben Cees  30 jaar werkzaam in dit vakgebied. Ben medium paragnost. Zit je vast of weet je het niet meer? Met mijn gave help ik de mensen in hun levenspad. Helder voelend wetend. Alles op liefde gebaseerd van uit gene zijde. Hartelijke groet Cees.


BOX-18
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

fatima

fatima
 Afwezig

Medium, Helderziende, Heldervoelende, Paragnoste.. Vanaf mijn geboorte buitenzintuiglijke waarnemingen in de vorm van helder voelen en helderzien. Dit is mijn grote hulp tijdens een adviesgesprek. Samen met mijn werk en levenservaring zoek ik samen met u naar inzicht in datgene waar u een vraag over stelt. 

Bij het horen van u stem voel ik de energie en door goed te luisteren naar wat u vraagt krijg ik beelden te zien. Mijn motto is dat wij alles zelf moeten doen, maar niet altijd alleen en daarom ben ik hier voor u.. Tevens spreek ik ook Engels en Arabisch..

Lieve groet,

Fatima


BOX-23
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

malise

malise
 Afwezig
Lieve mensen, 
 
Ik ben een paragnost, energetisch, heldervoelend en helderwetend.
Graag help ik jou bij bij het maken van keuzes en geef ik je handvaten mee, zodat je 
de ontbrekende puzzel kunt vinden op de vraag die je stelt.
 
Als ik in gesprek ben met jou, dan neem ik jou energie waar en via mijn helderwetend en -voelende gave ga ik op zoek naar jou "ik"  of "ego" en de situatie zoals het nu is en later kan zijn. Ik geef jou graag inzicht over de kern van jou vraag, maar het belangrijkste vind ik de oplossing! En dat je met een gerust gevoel het gesprek kunt afsluiten. 
 
Allerlei vragen zijn welkom bij mij.
tweelingziel, ego, relatie, zakelijk aspect, bewustwording, meditatie, gezondheid (advies op energetisch gebied) . Je bent welkom met van alles.
 
Ik ben down to earth en rechtstreeks ,want daar heb je wat aan.
 
Volg je gevoel en Bedankt voor je vertrouwen in mij, 
 
Veel liefs Malise
 
zie mijn referentie op de website
 
Mijn doel is zoveel mensen te mogen helpen met mijn gaves, want die heb ik niet voor niks.
Mijn dank ik groot naar het Universum toe.

BOX-14
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

jale

jale
 Afwezig

(SPREEKT ALLEEN TURKS) 1988 yılında başladığım ve 2000 yılından itibaren profosyonel olarak spiritüel konular üzerinde
Tarot, Su falı, Yıldızname, Numaroloji ve astorlojik destek istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Ayrıcada NLP ve Yaşam koçluğu desteğide isteğiniz üzere  verebilirim.
Büyü yada nazar olduğunu mu düşünüyorsunuz? 
Aşk hayatınızda, akrabağalarınızla yada bir İş konusunda takıldınız mı? 
Profosyonel destek istiyorsanız Jale hattın diğer ucunda...


BOX-05
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

caryna

caryna
 Afwezig

Erkend Medium, Paragnoste, Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend.. Zie je soms het licht niet meer aan het eind van de tunnel? Heb je nood aan een goed gesprek, een objectieve raadgeving voor een accuut of aanslepend probleem of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor? Bel mij dan op, sinds meer dan 25 jaar help ik mensen als helderhorend en heldervoelend medium. Ik ben tevens Reiki meester en vertrouwd met het gebruik van het lenormand-en allerei andere kaarten, als ook engelen kaarten. Mijn hulp is vooral gericht op het aanreiken van oplossingen voor problemen in de nabije toekomst. En dit veelal met behulp van kaartleggen en pendelen maar steeds geleid door mijn heel gevoelige intuitie. Ik ben vrij van vooroordelen alles is bespreekbaar. Veel mensen hebben destijds net als jij de eerste stap naar mijn hulp en advies gewaagd en zijn ondertussen vrienden voor mij geworden vertrouw je zorgen aan mij toe. In licht en liefde. Liefs Caryna


BOX-17
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

kyra

kyra
 Afwezig

Hallo allemaal ik ben Kyra en spreek Nederlands en Engels. Helderwetend en heldervoelend medium en Paragnoste die ook Tarot en Lenormand leggingen doet. Ik werk op intuïtie en kan vragen met betrekking tot relatie, liefde en werk gericht beantwoorden. Mijn specialisaties gebruik ik ook voor vragen over de toekomst. Ik ben ook een goed luisterend oor voor de bellers. Liefste groetjes, Kyra..


BOX-16
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

ryan

ryan
 Afwezig

Welkom ik ben medium Ryan. Ben Helderziend, Heldervoelend en Helend. Sta in contact met de universum waar energie, licht en de liefde kracht geven om in het heden en de toekomst te kijken. Met mijn rustgevende gaven kan ik jou tot rust laten komen.. Coaching en begeleiding zijn ook 1 van mijn sterkste punten..  Groeten RYAN...


BOX-12
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

rika

rika
 Afwezig

Dag lieve mensen ik ben Rika.. Medium en Paragnoste ik werk reeds 40 jaar met lenormandkaarten en met mijn pendel.. Tevens ben ik een luisterend oor en sta klaar om inzicht te geven over al jou problemen. Zit jou ook wat dwars en zie je het niet zitten dan ben je bij mij op het juiste adres.. Groetjes Rika


BOX-29
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

madeliefje

madeliefje
 Afwezig

Hallo ik ben Medium Madeliefje, ik ben helderziend, helderhorend, hoog intuatief en leg diverse kaarten o.a. lenormand, tarot en de engelenkaarten.. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over liefde, relatie, werk, verleden, heden en de toekomst. Zit jou ook wat dwars en weet je het even niet meer neem dan contact met mij op.. Groetjes Madeliefje


BOX-30
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

alara

alara
 Afwezig

Hallo mijn naam is Alara. Medium en Paragnoste. Ik maak gebruik van de gaves helderziend-wetend en voelend. Graag help ik jou met alles met andere woorden niks is te gek. Wat belangrijk voor mij is dat alles duidelijk is voor jou. Want daar ben ik voor hier in het leven geroepen. Liefde, financieel, vervelende man/vrouw, tweelingziel, gezondheid (ben geen dokter) maar kan je adviseren.. ach.. Je kan het zo gek niet verzinnen. Ik zeg de waarheid en niet wat je moet horen. Dus het kan zijn dat het geen leuk nieuws is. Maar ik geef ook gelijk de handvaten mee om verder te kunnen (advies). En natuurlijk ook goed nieuws die bestaan er gelukkig ook. Netals kwaad en goed. Foto reading is welkom bij mij. Schroom niet..twijfel niet... Je bent altijd welkom. Alvast dank voor jou vertrouwen in mij! Liefs Alara


BOX-24
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

Cornelia

Cornelia
 Afwezig
Dag beste mensen mijn naam is Cornelia ..Er zijn geen rare vragen en al uw vragen worden snel en oplossingsgericht beantwoord.
Super empatisch hedervoelend medium/paragnost, ook voor dieren.
Engelenkaarten, I Tjing, Pendel, heling op afstand.
Zielsverwantschappen/Tweelingzielen.
Spirituele coaching en voedingsadvies.
Entiteiten, magie, ghostbusting
English, Francais, Deutsch

BOX-08
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

johanna

johanna
 Afwezig

Medium en Paragnoste leg de kaarten bekend met stemanalyse, chakrareading, healing, droomanalyse, gezondheidscoach, helderhorend, helderruikend, heldervoelend, helderwetend nummerologie, spiegelogie, sturing met karma en helderziend...  U kunt bij mij terecht met al uw vragen. 

 


BOX-11
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

natascha

natascha
 Afwezig

Ik ben Natascha Vollebregt.  Medium/paragnost/sjamaan.  Ik ben helderziende, heldervoelend, doe energetische healing. Dit kan ook op afstand. Ik kijk naar het hele plaatje zodat verleden, heden weer in balans komen met je toekomst. Mens en dier lezen via foto of voorwerp.  Ik leg al 30 jaar de lenormand kaarten. Al sinds een puber van 16 jaar.  In samenwerking met jou en mijn gidsen geven wij u een compleet consult.vragen over relaties, keuzes, kinderen, dieren  zijn welkom.


BOX-22
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

bram

bram
 Afwezig

Mijn naam is Bram, 

Ik ben er voor u. Ik ben een enegetisch coach ik werk met positieve energieën, die ik kan waarnemen, aanvoelen en vertalen naar de materiële wereld. 

 Wie ben ik? 

Ik ben een nuchter persoon, en geniet van het leven. Ik ben blij dat ik dit werk mag doen, sta gelukkig met beide benen op de grond en geniet van de energieën die ik uit het universum mag ontvangen, want ik ben niet meer dan een doorgeefluik. 

 Mijn ervaring: 

In 1990 begon het bij mij, allemaal door te komen, je krijgt het wanneer je er aan toe bent. Ik ging me steeds meer in het spirituele verdiepen lezen cursussen volgen mediumschap en intuïtie voor gevorderden en dit is tot de dag van vandaag nog zo ik blijf graag bij en volg  nog steeds cursussen. 

 Wat kan ik voor u betekenen: 

Een consult is een moment opname van dit moment. Het laat je zien waar je vandaan komt, en waar je je nu bevindt op je levenspad, waar je mogelijk naar toe zou kunnen gaan op basis van je keuzes. Duidelijk wordt je houding en je beleving van bepaalde situaties. Een consult leidt vaak naar oplossingen van blokkades. Valkuilen en uw vaste patronen kunnen je tegen houden om je zelf volledig tot uitdrukking te brengen. Als het je even tegen zit ben je vaak het overzicht kwijt en kun je alleen bepaalde kanten van het verhaal zien. Een consult geeft je visie op de situatie en dus de kans om deze beter te begrijpen en aan te pakken. Een consult kunt u zien als een manier om bepaalde aspecten van je leven bewuster te overwegen en eventuele blinde vlekken te ontdekken. Een consult kan ook voor bevestiging zorgen. Het zal u weer op weg helpen. 

U kunt met al uw vragen bij mij terecht: 

 

Leef  

Vandaag 

Niemand 

Heeft je 

Morgen 

Beloofd 

 

Daila Lama 

 

 

 

 


BOX-21
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

Tivan

Tivan
 Afwezig

Erkend Medium, Paragnost, Heldervoelend en Helderwetend Beschikt Over Magische Krachten .. Bekend van tv en radio.. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over de liefde, toekomst, werk, leg contact met overledene en bekend met alle soorten magie.. Geen enkel vraag is vreemd.. Voelt u of denkt u dat er een energie actief is (bijv. zwarte magie ) aarzel niet en laat mij dit weten dan kunnen we er samen naar kijken.. Jezelf of je huis spiritueel laten reinigen ben je bij mij op het goede adres.. Met behulp van mij gidsen kan ik u hier direct antwoord op geven..  Of stuur een e-mail naar info@transmediums.nl om een afspraak te maken..

Vriendelijk gegroet,

Tivan


BOX-02
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

jasmijn

jasmijn
 Afwezig
Dag lieve mensen, ik ben Jasmijn. Medium en paragnoste. Helderwetend, helderhorend, helderziend. Hoog sensitief en een sterke intuitie. Loopt u ergens tegenaan of loopt u helemaal vast in een situatie? Met behulp van mijn gave en onder andere het leggen van de lenormandkaarten kijk ik graag met u mee om u verder op weg te helpen. Geen vraag is te gek. 
 
Tot gauw
 
Veel liefs Jasmijn. 

BOX-20
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

Sukran

Sukran
 Afwezig

Helderziend, heldervoelend medium paragnoste ik kijk middel van koffiedik naar je verleden, heden en toekomst daarnaast leg ik ook verschillende orakel en lenormand kaarten u kunt met al uw levens vragen bij mij terecht geen vraag is mij te veel. Mijn specialiteiten zijn koffiedik kijken, kaart leggen ,lezen van fotos, reiki vanaf afstand, helen vanaf afstand en reinigen van zwarte magie..


BOX-07
Tel: 0909-1962
Tel: 0903-36528

Start typing and press Enter to search